Verjaardagslijstje

Er staan al meer flessen van uw favoriete whisky in uw drankkast dan goed is voor uw gezondheid. Je vrienden weten dit en zijn wanhopig op zoek naar geschenkideeën. Je wilt ze toch niet in de kou laten staan met een "verras me"? Geef hen dan de kans om uw wensen te leren kennen! Door een Maak een verlanglijstje voor een verjaardag kunt u uw familie en vrienden laten weten dat je sinds kort geïnteresseerd bent in een nieuw filmgenre of dat u een nieuw parfum hebt ontdekt.

Uw voordelen met de verjaardagslijstje

De online verlanglijst van Wishbob biedt u veel voordelen. Je kunt voorkomen dat je twee keer hetzelfde cadeau krijgt. Met een verlanglijstje voor je verjaardag is dit probleem verleden tijd. Er zijn ook geen gênante cadeaus meer! Je weet hoe het gaat: je krijgt een kledingstuk waar je niet echt enthousiast over bent, maar je doet alsof je het leuk vindt. Met een verlanglijstje voor je verjaardag kun je dit dilemma vermijden. Door je wensen te delen op je Wishbob-lijst, kunnen je vrienden en familie je cadeaus geven die je echt leuk vindt. Dit maakt zowel jou als de cadeaugever blij.

Een ander voordeel van een online verlanglijst is de flexibiliteit. Je kunt het bijwerken tijdens het ontbijt of in het park. Als je aan een boek denkt dat je graag wilt lezen of als je sportvoorkeuren veranderen, kun je je verlanglijstje meteen aanpassen. Zo weet je zeker dat je lijst altijd up-to-date is en dat je vrienden en familie altijd weten wat je wilt.

De voordelen voor de ontvangers van de verjaardagslijstje

Wishbob's Verlanglijstje is een revolutie in de manier waarop cadeaus worden gekozen door vrienden en familie. Met de praktische online verlanglijst wordt het vinden van het perfecte cadeau kinderspel. Geen lange overpeinzingen meer over welk cadeau je het leukst zou vinden, geen wanhopige zoektochten meer in overvolle winkelcentra of eindeloos rondkijken in internetwinkels. In plaats van verloren voor de rekken te staan, kunnen je geliefden je verlanglijstje thuis raadplegen. Ze kunnen op hun gemak nadenken over welke wens ze voor jou in vervulling willen laten gaan.

De online verlanglijst van Wishbob biedt een breed scala aan opties. Je kunt producten aan je verlanglijstje toevoegen van elke online winkel, maar ook van de winkel om de hoek. Zo zorg je ervoor dat je vrienden kunnen genieten van een breed scala aan cadeau-opties. Of het nu gaat om boeken, elektronica, mode of huishoudelijke artikelen: In de verlanglijst van Wishbob zijn de keuzes grenzeloos. Wishbob maakt het geven van cadeaus voor uw vrienden en familie een stressvrije en eenvoudige aangelegenheid. De dagen van zorgen maken over het vinden van de juiste parfum of de perfecte trui zijn voorbij.

De persoonlijke verlanglijst voor verjaardagen is de beste verlanglijst!

Je bent uniek en onmiskenbaar. Je individualiteit wordt weerspiegeld in je kledingstijl, je boekenkeuze en de meubels die je omringen. Dus waarom zou je geen Wishbob verlanglijstje maken dat weerspiegelt wie je bent? Het gepersonaliseerde verjaardagslijstje is het beste verjaardagslijstje!

Personalisatie staat centraal bij het ontwerpen van je verlanglijstje. Begin met het toevoegen van een foto van jezelf. Dit kan een momentopname zijn van je favoriete sport of een speciale foto die een herinnering oproept aan je laatste strandvakantie. Deze foto maakt je verlanglijst uniek en zorgt voor een glimlach bij je vrienden en familie.

Maar het is niet alleen de foto die je Wishbob verjaardagslijstje persoonlijk maakt, het is ook de tekst van het bericht. Hier kun je je gedachten de vrije loop laten en een tekst schrijven die jouw karakter weerspiegelt. Of het nu een grappige spreuk, een inspirerende quote of een oprechte boodschap is, de beslissing is aan jou. Je familie en vrienden zullen met plezier je gedachten over je verlanglijstje lezen.

Natuurlijk staan de cadeauwensen centraal op je verlanglijstje. Hier kun je je geliefden vertellen waar je blij van wordt. Voeg dingen toe die overeenkomen met je huidige interesses en voorkeuren. Op het online verjaardagslijstje van Wishbob vind je bijvoorbeeld je favoriete snoepjes waar je altijd van geniet als je er even tussenuit gaat. Of een bon voor dat visrestaurant waar je graag een avond met je vrienden wilt doorbrengen.

Je online verjaardagslijstje geeft je de kans om je reiswensen en culinaire voorkeuren op een aantrekkelijke manier te presenteren. Zo kunnen je dierbaren je beter begrijpen en het perfecte verjaardagscadeau voor je kiezen. Dus ga ervoor: laat de mensen om je heen zien wie je bent met je verlanglijstje. Verwen jezelf op de manier die jij wilt voor je verjaardag!

Het verjaardagslijstje voor duurzaamheid

Door een verjaardagslijstje voor je verjaardag te maken, kun je duurzame, milieubewuste en ethische consumptie beïnvloeden. Op je Wishbob-verlanglijst kun je bijvoorbeeld bewust de voorkeur geven aan artikelen die zijn gemaakt van gerecycled materiaal of die onder eerlijke arbeidsomstandigheden zijn geproduceerd. Door prioriteit te geven aan deze aspecten op je verjaardagslijstje, stuur je een duidelijke boodschap naar je vrienden en familie: je hecht waarde aan duurzaam leven.

Een andere manier om milieubewust consumeren te stimuleren, is door ervaringsgerichte cadeaus aan je Wishbob verjaardagslijstje toe te voegen in plaats van materiële goederen. Je kunt bijvoorbeeld iemand vragen om je een kaartje te geven voor een concert van je favoriete band, of tijd samen door te brengen in de vorm van een citytrip of een sportieve activiteit. Door dit te doen, vermindert u de behoefte om nieuwe dingen te kopen en bevordert u in plaats daarvan waardevolle ervaringen.

Verlanglijstjes delen en beheren

En hoe ontvangen vrienden en familie je online verjaardagslijstje? Er zijn verschillende manieren om dit te doen. De link naar het verjaardagslijstje kan worden gedeeld via e-mail, messenger (WhatsApp, Telegram), sms en sociale media (Facebook, Google+).

Alle verlanglijstjes in één overzicht! De maker van een verjaardagslijstje kan een e-mailadres gebruiken om nog meer verlanglijstjes aan te maken, bijvoorbeeld voor andere gelegenheden of andere familieleden. Maar dat is nog niet alles! Ook verlanglijstjes van vrienden kunnen in dit overzicht worden bewaard. Wisselen tussen de lijsten van wensen is mogelijk in enkele seconden.

Uw voordelen met Wishbob

  • Verjaardagsverlanglijstje in vele uitvoeringen
  • Snel, gratis en zonder registratie
  • Miljoenen geschenkartikelen om uit te kiezen
  • Van elke online winkel - met één klik!
  • Delen via e-mail, messenger of sociale media
Maak nu een verlanglijst
Voorbeeld ontwerp Verjaardag-Wensenlijst

Voorbeeld van een verjaardagslijst op een tablet, notebook en smartphone

Wishbob verlanglijstjes maken cadeaus geven makkelijker!

Dat is niet alleen wat wij zeggen, maar ook wat onze gebruikers denken.

Werkt perfect zonder afhankelijk te zijn van een winkel. Dat betekent dat een wens van je "favoriete winkelier om de hoek" ook kan 🙂
 
Geweldige app, maakt het verlanglijstje voor onze dochter (en ons 🤭) zoveel makkelijker. Het is super makkelijk en intuïtief om te gebruiken!.
 
Ik vind de app prachtig, je kunt hem goed en mooi vormgeven. Het is overzichtelijk en vrienden en familie hebben de mogelijkheid om mij precies te geven wat ik leuk vind. Ik ben erg enthousiast. 👍🏼
 
Geweldige app om verschillende verlanglijstjes te delen met vrienden en familie. Op deze manier kun je op een ongecompliceerde manier wensen delen. Iedereen kiest iets, markeert het en er zijn geen dubbele aankopen meer!
 

FAQ

Is Wishbob gratis?

Ja, onze Wishbob is gratis beschikbaar voor u en de mensen met wie u hem deelt.

Is Wishbob ook beschikbaar als app?

Ja, hieronder vindt u de downloadlinks.

Voor Android smartphone en tablet:
Google Play Store Logo

Voor iPhone en iPad:
Apple App Store Logo

Voor Huawei smartphone en tablet:
Huawei AppGallery Logo

Voor welke gelegenheden kan ik een verlanglijstje maken?

U kunt verlanglijstjes maken voor elke gelegenheid (bijv. kinderverjaardagen, huwelijksfeesten, babyborrels, afstuderen, housewarming). Als de door u gewenste gelegenheid niet in de selectie is opgenomen, kunt u een verlanglijstje voor een andere gebeurtenis maken met "Overig".

Kan ik de verlanglijst zelf ontwerpen?

Voor elke gelegenheid zijn er passende ontwerpen (banners) beschikbaar. U kunt ze personaliseren met een titel, tekst en profielfoto naar keuze. U kunt het ontwerp van uw verlanglijstje op elk moment wijzigen.

Welke geschenkartikelen kan ik op mijn verlanglijstje zetten?

Artikelen en vouchers van online partnerwinkels kunnen met één klik aan de verlanglijst worden toegevoegd. U kunt ook producten van andere websites of uit de winkel om de hoek toevoegen.

Hoe kan ik mijn verlanglijstje delen?

U kunt uw verlanglijstje met één klik delen via e-mail, messenger (WhatsApp, Telegram), SMS en sociale media (Facebook, Google+).
U vindt de bijbehorende deelknoppen boven de banner van uw verlanglijstje.

Hoe kunnen vrienden en familieleden mijn verlanglijstje gebruiken?

Uw vrienden en familie zullen de link naar uw verlanglijstje ontvangen. Zij kunnen er doorheen bladeren zonder zich te registreren. Als zij er iets op vinden dat zij u cadeau willen doen, kunnen zij het betreffende artikel als gekocht markeren.

Kan ik nagaan welke cadeaus als gekocht zijn gemarkeerd door familie en vrienden?

Ja, met de knop "Weergave gemarkeerde wensen" in je verlanglijstje, kun je zien welke wensen al als gekocht zijn gemarkeerd door vrienden en familie.

De makkelijkste manier om wensen op uw verlanglijstje te zetten!

Met de Wishbob browser extensie kunt u gemakkelijk wensen toevoegen aan uw verlanglijstje met één klik vanuit elke online winkel.

Installeer de extensie voor uw browser nu!

Onze extensie is beschikbaar voor de volgende browsers: