Verjaardagslijstje

Er staan al meer flessen van uw favoriete whisky in uw drankkast dan goed is voor uw gezondheid. Je vrienden weten dit en zijn wanhopig op zoek naar geschenkideeën. Je wilt ze toch niet in de kou laten staan met een "verras me"? Geef hen dan de kans om uw wensen te leren kennen! Door een Maak een verlanglijstje voor een verjaardag kunt u uw familie en vrienden laten weten dat je sinds kort geïnteresseerd bent in een nieuw filmgenre of dat u een nieuw parfum hebt ontdekt.

Uw voordelen met de verjaardagslijstje

De online verlanglijst van Wishbob biedt u veel voordelen. Je kunt voorkomen dat je twee keer hetzelfde cadeau krijgt. Met een verlanglijstje voor je verjaardag is dit probleem verleden tijd. Er zijn ook geen gênante cadeaus meer! Je weet hoe het gaat: je krijgt een kledingstuk waar je niet echt enthousiast over bent, maar je doet alsof je het leuk vindt. Met een verlanglijstje voor je verjaardag kun je dit dilemma vermijden. Door je wensen te delen op je Wishbob-lijst, kunnen je vrienden en familie je cadeaus geven die je echt leuk vindt. Dit maakt zowel jou als de cadeaugever blij.

Een ander voordeel van een online verlanglijst is de flexibiliteit. Je kunt het bijwerken tijdens het ontbijt of in het park. Als je aan een boek denkt dat je graag wilt lezen of als je sportvoorkeuren veranderen, kun je je verlanglijstje meteen aanpassen. Zo weet je zeker dat je lijst altijd up-to-date is en dat je vrienden en familie altijd weten wat je wilt.

De voordelen voor de ontvangers van de verjaardagslijstje

Wishbob's Verlanglijstje is een revolutie in de manier waarop cadeaus worden gekozen door vrienden en familie. Met de praktische online verlanglijst wordt het vinden van het perfecte cadeau kinderspel. Geen lange overpeinzingen meer over welk cadeau je het leukst zou vinden, geen wanhopige zoektochten meer in overvolle winkelcentra of eindeloos rondkijken in internetwinkels. In plaats van verloren voor de rekken te staan, kunnen je geliefden je verlanglijstje thuis raadplegen. Ze kunnen op hun gemak nadenken over welke wens ze voor jou in vervulling willen laten gaan.

De online verlanglijst van Wishbob biedt een breed scala aan opties. Je kunt producten aan je verlanglijstje toevoegen van elke online winkel, maar ook van de winkel om de hoek. Zo zorg je ervoor dat je vrienden kunnen genieten van een breed scala aan cadeau-opties. Of het nu gaat om boeken, elektronica, mode of huishoudelijke artikelen: In de verlanglijst van Wishbob zijn de keuzes grenzeloos. Wishbob maakt het geven van cadeaus voor uw vrienden en familie een stressvrije en eenvoudige aangelegenheid. De dagen van zorgen maken over het vinden van de juiste parfum of de perfecte trui zijn voorbij.

De persoonlijke verlanglijst voor verjaardagen is de beste verlanglijst!

Je bent uniek en onmiskenbaar. Je individualiteit wordt weerspiegeld in je kledingstijl, je boekenkeuze en de meubels die je omringen. Dus waarom zou je geen Wishbob verlanglijstje maken dat weerspiegelt wie je bent? Het gepersonaliseerde verjaardagslijstje is het beste verjaardagslijstje!

Personalisatie staat centraal bij het ontwerpen van je verlanglijstje. Begin met het toevoegen van een foto van jezelf. Dit kan een momentopname zijn van je favoriete sport of een speciale foto die een herinnering oproept aan je laatste strandvakantie. Deze foto maakt je verlanglijst uniek en zorgt voor een glimlach bij je vrienden en familie.

Maar het is niet alleen de foto die je Wishbob verjaardagslijstje persoonlijk maakt, het is ook de tekst van het bericht. Hier kun je je gedachten de vrije loop laten en een tekst schrijven die jouw karakter weerspiegelt. Of het nu een grappige spreuk, een inspirerende quote of een oprechte boodschap is, de beslissing is aan jou. Je familie en vrienden zullen met plezier je gedachten over je verlanglijstje lezen.

Natuurlijk staan de cadeauwensen centraal op je verlanglijstje. Hier kun je je geliefden vertellen waar je blij van wordt. Voeg dingen toe die overeenkomen met je huidige interesses en voorkeuren. Op het online verjaardagslijstje van Wishbob vind je bijvoorbeeld je favoriete snoepjes waar je altijd van geniet als je er even tussenuit gaat. Of een bon voor dat visrestaurant waar je graag een avond met je vrienden wilt doorbrengen.

Je online verjaardagslijstje geeft je de kans om je reiswensen en culinaire voorkeuren op een aantrekkelijke manier te presenteren. Zo kunnen je dierbaren je beter begrijpen en het perfecte verjaardagscadeau voor je kiezen. Dus ga ervoor: laat de mensen om je heen zien wie je bent met je verlanglijstje. Verwen jezelf op de manier die jij wilt voor je verjaardag!

Het verjaardagslijstje voor duurzaamheid

Door een verjaardagslijstje voor je verjaardag te maken, kun je duurzame, milieubewuste en ethische consumptie beïnvloeden. Op je Wishbob-verlanglijst kun je bijvoorbeeld bewust de voorkeur geven aan artikelen die zijn gemaakt van gerecycled materiaal of die onder eerlijke arbeidsomstandigheden zijn geproduceerd. Door prioriteit te geven aan deze aspecten op je verjaardagslijstje, stuur je een duidelijke boodschap naar je vrienden en familie: je hecht waarde aan duurzaam leven.

Een andere manier om milieubewust consumeren te stimuleren, is door ervaringsgerichte cadeaus aan je Wishbob verjaardagslijstje toe te voegen in plaats van materiële goederen. Je kunt bijvoorbeeld iemand vragen om je een kaartje te geven voor een concert van je favoriete band, of tijd samen door te brengen in de vorm van een citytrip of een sportieve activiteit. Door dit te doen, vermindert u de behoefte om nieuwe dingen te kopen en bevordert u in plaats daarvan waardevolle ervaringen.

Verlanglijstjes delen en beheren

En hoe ontvangen vrienden en familie je online verjaardagslijstje? Er zijn verschillende manieren om dit te doen. De link naar het verjaardagslijstje kan worden gedeeld via e-mail, messenger (WhatsApp, Telegram), sms en sociale media (Facebook, Google+).

Alle verlanglijstjes in één overzicht! De maker van een verjaardagslijstje kan een e-mailadres gebruiken om nog meer verlanglijstjes aan te maken, bijvoorbeeld voor andere gelegenheden of andere familieleden. Maar dat is nog niet alles! Ook verlanglijstjes van vrienden kunnen in dit overzicht worden bewaard. Wisselen tussen de lijsten van wensen is mogelijk in enkele seconden.

Uw voordelen met Wishbob

 • Verjaardagsverlanglijstje in vele uitvoeringen
 • Snel, gratis en zonder registratie
 • Miljoenen geschenkartikelen om uit te kiezen
 • Van elke online winkel - met één klik!
 • Delen via e-mail, messenger of sociale media
Maak nu een verlanglijst
Voorbeeld ontwerp Verjaardag-Wensenlijst

Voorbeeld van een verjaardagslijst op een tablet, notebook en smartphone

Wishbob verlanglijstjes maken cadeaus geven makkelijker!

Dat is niet alleen wat wij zeggen, maar ook wat onze gebruikers denken.

Werkt perfect zonder afhankelijk te zijn van een winkel. Dat betekent dat een wens van je "favoriete winkelier om de hoek" ook kan 🙂
 
Geweldige app, maakt het verlanglijstje voor onze dochter (en ons 🤭) zoveel makkelijker. Het is super makkelijk en intuïtief om te gebruiken!.
 
Ik vind de app prachtig, je kunt hem goed en mooi vormgeven. Het is overzichtelijk en vrienden en familie hebben de mogelijkheid om mij precies te geven wat ik leuk vind. Ik ben erg enthousiast. 👍🏼
 
Geweldige app om verschillende verlanglijstjes te delen met vrienden en familie. Op deze manier kun je op een ongecompliceerde manier wensen delen. Iedereen kiest iets, markeert het en er zijn geen dubbele aankopen meer!
 

FAQ & Help

Is Wishbob gratis?

Ja, onze Wishbob is gratis beschikbaar voor u en de mensen met wie u hem deelt.

Hoe maak ik een verlanglijstje?

Je maakt je verlanglijstje met een e-mailadres en enkele andere gegevens.

 • Naam: Deze wordt weergegeven in de banner van je verlanglijst, bijvoorbeeld "Daan de Jong" of "Lieke en Arjen".
 • E-mail: De link naar je verlanglijstje wordt naar dit e-mailadres gestuurd. Bewaar de e-mail of sla de link op!
 • Titel van het verlanglijstje: Deze wordt weergegeven in de banner van je verlanglijstje, bijvoorbeeld "We gaan trouwen" of "Rubens verlanglijstje voor zijn 10e verjaardag".
 • Datum: Dit is optioneel en wordt weergegeven in de banner van je verlanglijst. Het is meestal de dag waarop het evenement wordt gevierd.

Kan ik mijn eigen ontwerp maken voor mijn verlanglijst?

Ja, je kunt het ontwerp van je verlanglijstje personaliseren!

 • Wanneer je jouw lijst maakt, selecteer je een persoonlijke titel. Deze wordt weergegeven in de banner van je verlanglijst.
 • In het "Gelegenheden tekst" veld kun je een persoonlijke boodschap achterlaten voor je familie en vrienden. Als je geen tijd hebt om je eigen tekst te schrijven, kun je kiezen uit een aantal suggesties.
 • Voor het visuele ontwerp van je verlanglijstje kun je een bannerafbeelding uploaden die bij de gelegenheid past. Je kunt ook een banner kiezen uit een groot aantal sjablonen.
 • Als je jouw verlanglijstje een persoonlijk tintje wilt geven, kun je een profielfoto uploaden.

Wat schrijf ik in de gelegenheden tekst?

Met een paar persoonlijke woorden kun je de ontvanger van je verlanglijstje laten glimlachen of aan het denken zetten. Je kunt ze ook gewoon bedanken, bijvoorbeeld voor hun vriendschap of voor hun felicitaties bij de geboorte van je kind. Als je niet genoeg tijd hebt om je eigen tekst te schrijven, kun je bij Wishbob kiezen uit een aantal voorgestelde teksten.

Kan ik een wens toevoegen aan mijn lijst?

Ja, je kunt elk cadeau dat je maar kunt bedenken op je verlanglijstje zetten!

 • Producten en vouchers van talloze online winkels kunnen aan je verlanglijstje worden toegevoegd met slechts één klik.
 • Je kunt handmatig wensen van elke online winkel en elke fysieke winkel aan je lijst toevoegen.

Is er een zoekfunctie voor cadeaus in de verlanglijst?

Ja, je hebt de optie om op Amazon te zoeken naar cadeaus op je verlanglijst.

Is Wishbob ook beschikbaar als app?

Ja, hieronder vind je de downloadlinks.

Voor Android smartphone en tablet:
Google Play Store Logo

Voor iPhone en iPad:
Apple App Store Logo

Voor Huawei smartphone en tablet:
Huawei AppGallery Logo

Hoe kan ik inloggen op mijn verlanglijst via mijn mobiele telefoon?

Heb je een verlanglijst gemaakt op je pc of notebook en wil je deze verder bewerken op je mobiele telefoon? De snelste manier om je verlanglijst te openen op je mobiele apparaat is met je QR-code. Je vindt deze in de zoeklijst onder de banner. Klik op de knop "Inloggen op de smartphone" en scan de QR-code.

Deze QR-code is niet dezelfde als de QR-code die je gebruikt om je verlanglijstje te delen met je familie en vrienden.

Kan ik wensen verplaatsen tussen verschillende verlanglijstjes?

Ja, je kunt wensen kopiëren of verplaatsen van de ene verlanglijst naar de andere als ze met hetzelfde e-mailadreszijn gemaakt. Klik hiervoor op het uitklapmenu dat is geïntegreerd in de betreffende wens.

Je kunt deze functie alleen gebruiken als je jouw e-mailadres hebt bevestigd in het "Verlanglijstje Overzicht".

Voor welke gelegenheden kan ik een verlanglijstje maken?

Je kunt verlanglijstjes maken voor elke gelegenheid (bijv. kinderverjaardagen, huwelijksfeesten, babyborrels). Als jouw gewenste gelegenheid niet in de selectie is opgenomen, kun je een verlanglijstje voor een andere gebeurtenis maken met "Overig".

Hoe kan ik mijn verlanglijstje delen?

Je kunt je verlanglijstje met één klik delen via e-mail, messenger (WhatsApp, Telegram) en sociale media (Facebook). Je kunt de URL kopiëren en bijvoorbeeld als sms versturen. Je kunt ook een QR-code downloaden voor je verlanglijstje. Deze kun je bijvoorbeeld afgedrukt op een uitnodiging versturen.

Je vindt de bijbehorende deelknoppen boven de banner van je verlanglijst.

Hoe kunnen vrienden en familieleden mijn verlanglijstje gebruiken?

Je vrienden en familie zullen de link naar je verlanglijstje ontvangen. Zij kunnen er doorheen bladeren zonder zich te registreren. Als zij er iets op vinden dat zij je cadeau willen doen, kunnen zij het betreffende artikel als gekocht markeren.

Kan ik nagaan welke cadeaus door familie en vrienden als gekocht zijn gemarkeerd?

Ja, met de knop "Weergave gemarkeerde wensen" in je verlanglijstje, kun je zien welke wensen al door vrienden en familie als gekocht zijn gemarkeerd.

Hoe wordt Wishbob gefinancierd?

Wishbob wordt gefinancierd via affiliate links. Als via een dergelijke link een aankoop wordt gedaan, ontvangt Wishbob een commissie. Dit leidt uiteraard niet tot extra kosten voor onze gebruikers en stelt ons in staat de service gratis te blijven aanbieden.

De makkelijkste manier om wensen op uw verlanglijstje te zetten!

Met de Wishbob browser extensie kunt u gemakkelijk wensen toevoegen aan uw verlanglijstje met één klik vanuit elke online winkel.

Installeer de extensie voor uw browser nu!

Onze extensie is beschikbaar voor de volgende browsers: