Verjaardagslijstje

Er staan al meer flessen van uw favoriete whisky in uw drankkast dan goed is voor uw gezondheid. Je vrienden weten dit en zijn wanhopig op zoek naar geschenkideeën. Je wilt ze toch niet in de kou laten staan met een "verras me"? Geef hen dan de kans om uw wensen te leren kennen! Door een Maak een verlanglijstje voor een verjaardag kunt u uw familie en vrienden laten weten dat je sinds kort geïnteresseerd bent in een nieuw filmgenre of dat u een nieuw parfum hebt ontdekt.

En hoe ontvangen vrienden en familie je online verjaardagslijstje? Er zijn verschillende manieren om dit te doen. De link naar het verjaardagslijstje kan worden gedeeld via e-mail, messenger (WhatsApp, Telegram), sms en sociale media (Facebook, Google+).

Alle verlanglijstjes in één overzicht! De maker van een verjaardagslijstje kan een e-mailadres gebruiken om nog meer verlanglijstjes aan te maken, bijvoorbeeld voor andere gelegenheden of andere familieleden. Maar dat is nog niet alles! Ook verlanglijstjes van vrienden kunnen in dit overzicht worden bewaard. Wisselen tussen de lijsten van wensen is mogelijk in enkele seconden.

Uw voordelen met Wishbob

  • Verjaardagsverlanglijstje in vele uitvoeringen
  • Snel, gratis en zonder registratie
  • Miljoenen geschenkartikelen om uit te kiezen
  • Van elke online winkel - met één klik!
  • Delen via e-mail, messenger of sociale media
Maak nu een verlanglijst
Voorbeeld ontwerp Verjaardag-Wensenlijst

Voorbeeld van een verjaardagslijst op een tablet, notebook en smartphone

De makkelijkste manier om wensen op uw verlanglijstje te zetten!

Met de Wishbob browser extensie kunt u gemakkelijk wensen toevoegen aan uw verlanglijstje met één klik vanuit elke online winkel.

Installeer de extensie voor uw browser nu!

Onze extensie is beschikbaar voor de volgende browsers: