FAQ

Wat is Wishbob?

Met de online verlanglijst van Wishbob kunt u wensen en geschenkideeën verzamelen en deze naar behoefte delen met familieleden, vrienden en kennissen.

Is Wishbob gratis?

Ja, onze Wishbob is gratis beschikbaar voor u en de mensen met wie u hem deelt.

Moet ik me inschrijven?

Nee, met een e-mailadres kunt u een verlanglijstje aanmaken zonder verdere persoonsgegevens te verstrekken. Het is niet nodig een wachtwoord in te voeren. U kunt meerdere verlanglijstjes maken met één e-mailadres.

Is Wishbob ook beschikbaar als app?

Ja, hieronder vindt u de downloadlinks.

Voor Android smartphone en tablet:
Google Play Store Logo

Voor iPhone en iPad:
Apple App Store Logo

Voor Huawei smartphone en tablet:
Huawei AppGallery Logo

Wat is de makkelijkste manier om wensen toe te voegen in de Wishbob app?

U hebt de volgende mogelijkheden om met één klik geschenkartikelen aan uw verlanglijstje toe te voegen:

Hoe kom ik bij mijn verlanglijstje als ik het wil bewerken?

Wanneer u uw verlanglijstje aanmaakt, wordt er een link gegenereerd. Deze link zal u in een e-mail worden toegezonden, die u moet bewaren. U kunt deze link gebruiken om uw verlanglijstje te allen tijde aan te passen. Als u de e-mail met de link niet ontvangt, controleer dan uw spam-map.

U kunt uw verlanglijstje ook raadplegen via de „Verlanglijstje Overzicht“ onder "Mijn Wishbob". Als u deze functie wilt gebruiken, moet u uw e-mailadres eenmaal bevestigen op elk apparaat (bv. PC, smartphone, tablet) dat u wilt gebruiken.

Hoe kan ik meerdere verlanglijstjes beheren?

Als u met één e-mailadres meerdere verlanglijstjes hebt aangemaakt, kunt u deze via het „Verlanglijstje Overzicht“ onder "Mijn Wishbob" bereiken. Als u deze functie wilt gebruiken, moet u uw e-mailadres eenmaal bevestigen op elk apparaat (bijv. PC, smartphone, tablet) dat u wilt gebruiken. U kunt dan tussen de lijsten wisselen en nieuwe lijsten maken. U kunt zelfs de Wishbob-verlanglijsten van uw vrienden en familieleden opslaan.

Ik ben de link naar mijn verlanglijstje kwijt. Wat moet ik doen?

Als u de link naar uw verlanglijstje kwijt bent, kunt u deze hier opnieuw laten versturen.

Voor welke gelegenheden kan ik een verlanglijstje maken?

U kunt verlanglijstjes maken voor elke gelegenheid (bijv. kinderverjaardagen, huwelijksfeesten, babyborrels, afstuderen, housewarming). Als de door u gewenste gelegenheid niet in de selectie is opgenomen, kunt u een verlanglijstje voor een andere gebeurtenis maken met "Overig".

Kan ik de verlanglijst zelf ontwerpen?

Voor elke gelegenheid zijn er passende ontwerpen (banners) beschikbaar. U kunt ze personaliseren met een titel, tekst en profielfoto naar keuze. U kunt het ontwerp van uw verlanglijstje op elk moment wijzigen.

Kan ik op de verlanglijst geplaatste wensen wijzigen of verwijderen?

Ja, u kunt dit doen via de knoppen die in de desbetreffende wens zijn geïntegreerd.

Kan ik de volgorde van de wensen op mijn verlanglijstje veranderen?

Ja, afhankelijk van het apparaat, heb je de volgende opties:

  • Beweeg de cursor op de pc of notebook naar de plaats die u wilt veranderen. Klik dan op het turquoise kruisje rechtsboven en sleep het geschenkitem naar de gewenste positie.
  • Druk op uw mobiele telefoon of tablet op het turquoise kruisje rechtsboven de wens die u wilt verplaatsen. Zodra de achtergrond lichtblauw wordt, kunt u het geschenkartikel naar de gewenste plaats slepen.
Welke geschenkartikelen kan ik op mijn verlanglijstje zetten?

Artikelen en vouchers van online partnerwinkels kunnen met één klik aan de verlanglijst worden toegevoegd. U kunt ook producten van andere websites of uit de winkel om de hoek toevoegen.

Hoe kan ik mijn verlanglijstje delen?

U kunt uw verlanglijstje met één klik delen via e-mail, messenger (WhatsApp, Telegram), SMS en sociale media (Facebook, Google+).
U vindt de bijbehorende deelknoppen boven de banner van uw verlanglijstje.

Hoe kunnen vrienden en familieleden mijn verlanglijstje gebruiken?

Uw vrienden en familie zullen de link naar uw verlanglijstje ontvangen. Zij kunnen er doorheen bladeren zonder zich te registreren. Als zij er iets op vinden dat zij u cadeau willen doen, kunnen zij het betreffende artikel als gekocht markeren.

Kan ik nagaan welke cadeaus als gekocht zijn gemarkeerd door familie en vrienden?

Ja, met de knop "Weergave gemarkeerde wensen" in je verlanglijstje, kun je zien welke wensen al als gekocht zijn gemarkeerd door vrienden en familie.