Het verlanglijstje voor uw huwelijk

U begint uw huwelijksleven in een nieuwe flat waar nog veel dingen ontbreken. U bent in de stemming voor een harmonieus onderonsje, bijvoorbeeld tijdens een diner bij kaarslicht in een gastronomisch restaurant. Maar u houdt misschien meer van gezamenlijke activiteiten zoals een overlevingstraining. Vindt u de traditionele bruidstafel een geweldige uitvinding en wilt u die ook in de gedigitaliseerde wereld niet missen? Laat uw vrienden en familieleden dan via een virtuele huwelijkslijst weten hoe zij de start van uw huwelijksleven goed kunnen helpen inzetten!

De online huwelijkslijst is de virtuele versie van de traditionele huwelijkslijst. Bruidsparen hebben hier de mogelijkheid om online een wensenlijst samen te stellen, waaraan een willekeurig aantal wensen kan worden toegevoegd. Online huwelijkslijsten bieden bruiden en bruidegoms het voordeel dat een verlanglijstje kan worden samengesteld uit een oneindig aantal producten. Van een vaatwasser van hoge kwaliteit tot een helikoptervlucht of een citytrip, de aanstaande bruid en bruidegom kunnen elke geschenksuggestie op hun huwelijkslijst zetten

Bruiden en bruidegoms moeten vroeg beginnen na te denken over wat ze van hun gasten willen. Een evenwichtige huwelijkslijst kost tijd. Zodra de virtuele huwelijkslijst is opgesteld, moeten vrienden en familieleden tijdig op de hoogte worden gebracht. Uw gasten moeten genoeg tijd hebben om door uw wensenlijstje te kunnen bladeren en om te beslissen over het juiste geschenk.

En hoe ontvangen vrienden en familie uw online trouwllijst? Er zijn verschillende manieren om dit te doen. De link naar de huwelijkslijst kan worden gedeeld via e-mail, messenger (WhatsApp, Telegram), sms en sociale media (Facebook, Google+).

Alle verlanglijstjes in één overzicht! De maker van een huwelijkslijst kan nog meer verlanglijstjes met een e-mailadres aanmaken, bijvoorbeeld voor andere gelegenheden of andere familieleden. Maar dat is nog niet alles! De verlanglijstjes van vrienden kunnen ook in dit overzicht worden bewaard. Wisselen tussen de lijsten van wensen is mogelijk in enkele seconden.

Uw voordelen met Wishbob

  • Huwelijkswensen in vele ontwerpen
  • Snel, gratis en zonder registratie
  • Miljoenen geschenkartikelen om uit te kiezen
  • Van elke online winkel - met één klik!
  • Delen via e-mail, messenger of sociale media
Maak nu een verlanglijst
Voorbeeld ontwerp Trouwfeest-Wensenlijst

Voorbeeld van een bruidslijst op een tablet, notitieblok en smartphone

FAQ

Is Wishbob gratis?

Ja, onze Wishbob is gratis beschikbaar voor u en de mensen met wie u hem deelt.

Is Wishbob ook beschikbaar als app?

Ja, hieronder vindt u de downloadlinks.

Voor Android smartphone en tablet:
Google Play Store Logo

Voor iPhone en iPad:
Apple App Store Logo

Voor Huawei smartphone en tablet:
Huawei AppGallery Logo

Voor welke gelegenheden kan ik een verlanglijstje maken?

U kunt verlanglijstjes maken voor elke gelegenheid (bijv. kinderverjaardagen, huwelijksfeesten, babyborrels, afstuderen, housewarming). Als de door u gewenste gelegenheid niet in de selectie is opgenomen, kunt u een verlanglijstje voor een andere gebeurtenis maken met "Overig".

Kan ik de verlanglijst zelf ontwerpen?

Voor elke gelegenheid zijn er passende ontwerpen (banners) beschikbaar. U kunt ze personaliseren met een titel, tekst en profielfoto naar keuze. U kunt het ontwerp van uw verlanglijstje op elk moment wijzigen.

Welke geschenkartikelen kan ik op mijn verlanglijstje zetten?

Artikelen en vouchers van online partnerwinkels kunnen met één klik aan de verlanglijst worden toegevoegd. U kunt ook producten van andere websites of uit de winkel om de hoek toevoegen.

Hoe kan ik mijn verlanglijstje delen?

U kunt uw verlanglijstje met één klik delen via e-mail, messenger (WhatsApp, Telegram), SMS en sociale media (Facebook, Google+).
U vindt de bijbehorende deelknoppen boven de banner van uw verlanglijstje.

Hoe kunnen vrienden en familieleden mijn verlanglijstje gebruiken?

Uw vrienden en familie zullen de link naar uw verlanglijstje ontvangen. Zij kunnen er doorheen bladeren zonder zich te registreren. Als zij er iets op vinden dat zij u cadeau willen doen, kunnen zij het betreffende artikel als gekocht markeren.

Kan ik nagaan welke cadeaus als gekocht zijn gemarkeerd door familie en vrienden?

Ja, met de knop "Weergave gemarkeerde wensen" in je verlanglijstje, kun je zien welke wensen al als gekocht zijn gemarkeerd door vrienden en familie.

De makkelijkste manier om wensen op uw verlanglijstje te zetten!

Met de Wishbob browser extensie kunt u gemakkelijk wensen toevoegen aan uw verlanglijstje met één klik vanuit elke online winkel.

Installeer de extensie voor uw browser nu!

Onze extensie is beschikbaar voor de volgende browsers: