Het verlanglijstje voor uw huwelijk

U begint uw huwelijksleven in een nieuwe flat waar nog veel dingen ontbreken. U bent in de stemming voor een harmonieus onderonsje, bijvoorbeeld tijdens een diner bij kaarslicht in een gastronomisch restaurant. Maar u houdt misschien meer van gezamenlijke activiteiten zoals een overlevingstraining. Vindt u de traditionele bruidstafel een geweldige uitvinding en wilt u die ook in de gedigitaliseerde wereld niet missen? Laat uw vrienden en familieleden dan via een virtuele huwelijkslijst weten hoe zij de start van uw huwelijksleven goed kunnen helpen inzetten!

Uw voordelen met de Wishbob verlanglijstje

Bespaar tijd bij het organiseren van uw bruiloft: het plannen van een bruiloft kan erg tijdrovend zijn. Met een online cadeaulijst voor bruiloften bespaart u tijd door uw Wishbob-verlanglijst vanuit uw luie stoel samen te stellen en op elk gewenst moment bij te werken.

Een andere geweldige optie die het online huwelijksregister biedt, is om je verlanglijstje af te stemmen op een nieuw huishouden dat u begint. Als u van plan bent om samen te gaan wonen in een bestaand huis of een nieuw huis te creëren na uw bruiloft, kunt u uw Wishbob verlanglijstje dienovereenkomstig vullen met interieurideeën.

Ruime keuze aan cadeau-ideeën en winkels: In tegenstelling tot het traditionele huwelijksregister, dat vaak beperkt is tot één of twee winkels, kun je met een online verlanglijstje kiezen uit een eindeloze verscheidenheid aan online winkels. Van huishoudelijke apparaten tot exotische reizen, je kunt alles wat je maar wilt op je huwelijkslijstje zetten.

De voordelen voor de ontvangers van je verlanglijstje

Perfecte cadeauselectie: Uw vrienden en familieleden hebben onafhankelijk van tijd en plaats toegang tot het verlanglijstje van Wishbob en kunnen rustig nadenken over welke wens ze het liefst voor u in vervulling willen laten gaan. Ze hoeven niet in het donker te tasten in hun zoektocht naar het juiste terrasmeubilair of genoegen te nemen met een onzekere keuze als het gaat om het servies. In plaats daarvan kunnen ze je iets cadeau doen dat past bij uw smaak en behoeften.

Gemakkelijk en handig bestellen: van uw verlanglijstje worden de bruiloftsgasten direct naar de winkel gebracht waar ze het cadeau dat ze willen meteen online kunnen bestellen. Ze hoeven niet van winkel naar winkel te lopen of in de rij te staan bij de kassa. Met slechts een paar klikken kunnen ze jullie een plezier doen en het gewenste cadeau direct naar hun huis laten sturen.

Tips voor het maken en delen van je huwelijkslijst

Het is belangrijk om goed na te denken over welke materiële en immateriële dingen je met heel je hart wilt. Door vroeg te beginnen met het maken van een Wishbob verlanglijstje, heb je genoeg tijd om verschillende opties te onderzoeken. Zo kun je ervoor zorgen dat de cadeauwensen op je lijstje goed doordacht zijn.

Wanneer moet je het verlanglijstje delen met je bruiloftsgasten? Je kunt de link naar de verlanglijst het beste meesturen met de uitnodigingen voor de bruiloft. Zo hebben je vrienden en familie genoeg tijd om na te denken of ze je liever een citytrip naar Madrid geven of twee paar hardloopschoenen.

Het is belangrijk om de communicatie rond de huwelijkslijst boeiend en onopvallend te houden. Benadruk dat gasten niet verplicht zijn om iets van het verlanglijstje te kopen, maar dat het bedoeld is om hen te helpen en te begeleiden. Het is heel belangrijk voor jullie dat jullie vrienden en familieleden zonder zorgen kunnen uitkijken naar de viering.

En hoe ontvangen vrienden en familie je online huwelijkslijst? Dat kan op verschillende manieren: De link naar de huwelijkslijst kan worden gedeeld via e-mail, messenger (WhatsApp, Telegram), sms en sociale media (Facebook, Google+). U kunt ook gewoon de link naar uw Wishbob verlanglijstje in de huwelijksuitnodiging opnemen.

Na de grote dag

Op een bruiloft krijgen de bruid en bruidegom vaak gulle, verrassende en nuttige cadeaus van hun gasten. Om ervoor te zorgen dat je de gevers op de juiste manier kunt bedanken, is het belangrijk om vast te leggen welk cadeau van wie kwam. Er zijn verschillende manieren om dit te doen.

Fotografische documentatie: Maak foto's van de geschenken en de gevers tijdens of onmiddellijk na het ontvangen van de geschenken. Je kunt de namen van de gevers op de foto's schrijven zodat je ze later gemakkelijker kunt identificeren. Dit is niet alleen een leuke herinnering, het stelt je ook in staat om de gevers na de bruiloft individueel aan te spreken.

Schriftelijke documentatie: Vraag iemand die je vertrouwt, dit kan een getuige of een goede vriend zijn, om aantekeningen te maken over de cadeaus en de gevers wanneer de cadeaus worden gegeven. Deze notities kunnen handig zijn om cadeaus bij te houden en om ze na de bruiloft op de juiste manier te herkennen.

Welke methode je ook kiest: Hoffelijkheid schrijft voor dat je de cadeaugevers bedankt. Stuur individuele bedankkaartjes of brieven, waarin je het ontvangen cadeau vermeldt en wat het gulle of attente cadeau voor je betekent. Dit is een goede gelegenheid om waardering te tonen aan je dierbaren, je band met hen te versterken en de vreugde van de ontvangen geschenken te delen.

De individuele verlanglijst is de beste verlanglijst!

Het personaliseren van je verlanglijstje voor je bruiloft is de sleutel om het speciaal te maken voor je dierbaren. Een persoonlijke verlanglijst is de beste verlanglijst! Hier zijn enkele ideeën om je Wishbob-huwelijkslijst aantrekkelijk te maken:

 • Foto: Voeg een foto van jullie als koppel toe aan de verlanglijst die jullie ervaringen samen weergeeft. Dit kan een foto zijn van jullie eerste date tijdens een diner bij kaarslicht. Het kan ook een foto zijn van jullie op een weekendje weg naar Parijs of op een verlovingsfeest in een club.
 • Berichttekst: Schrijf een persoonlijke tekst in uw Wishbob wish list die de geschiedenis van uw relatie weergeeft. Deze tekst kan humoristisch of beschouwend zijn. Vertel je vrienden en familie over jullie gezamenlijke dromen, doelen en wensen voor de toekomst.
 • Cadeauselectie: Neem dingen op in je verlanglijstje die jullie gezamenlijke vrijetijdsbesteding en interesses vertegenwoordigen. Als jullie bijvoorbeeld graag samen in de keuken staan, kun je kookboeken of een kookcursus op je lijstje zetten.
 • Belevingscadeaus: Voeg immateriële cadeaus toe aan je cadeaulijst die passen bij jullie als koppel. Dit kan een voucher zijn voor een weekendje wellness of een sportieve activiteit die jullie altijd al samen hebben willen doen.
 • Creatief ontwerp: Gebruik de mogelijkheden van de online verlanglijst om deze creatief vorm te geven. Je kunt bijvoorbeeld een link naar jullie verlovingsvideo of een link naar "jullie" liedje opnemen in de verlanglijst. Vrienden en familie zullen geraakt worden door getuigenissen van jullie liefde en gedeelde geschiedenis.

Uw voordelen met Wishbob

 • Huwelijkswensen in vele ontwerpen
 • Snel, gratis en zonder registratie
 • Miljoenen geschenkartikelen om uit te kiezen
 • Van elke online winkel - met één klik!
 • Delen via e-mail, messenger of sociale media
Maak nu een verlanglijst
Voorbeeld ontwerp Trouwfeest-Wensenlijst

Voorbeeld van een bruidslijst op een tablet, notitieblok en smartphone

Wishbob verlanglijstjes maken cadeaus geven makkelijker!

Dat is niet alleen wat wij zeggen, maar ook wat onze gebruikers denken.

Werkt perfect zonder afhankelijk te zijn van een winkel. Dat betekent dat een wens van je "favoriete winkelier om de hoek" ook kan 🙂
 
Geweldige app, maakt het verlanglijstje voor onze dochter (en ons 🤭) zoveel makkelijker. Het is super makkelijk en intuïtief om te gebruiken!.
 
Ik vind de app prachtig, je kunt hem goed en mooi vormgeven. Het is overzichtelijk en vrienden en familie hebben de mogelijkheid om mij precies te geven wat ik leuk vind. Ik ben erg enthousiast. 👍🏼
 
Geweldige app om verschillende verlanglijstjes te delen met vrienden en familie. Op deze manier kun je op een ongecompliceerde manier wensen delen. Iedereen kiest iets, markeert het en er zijn geen dubbele aankopen meer!
 

FAQ & Help

Is Wishbob gratis?

Ja, onze Wishbob is gratis beschikbaar voor u en de mensen met wie u hem deelt.

Hoe maak ik een verlanglijstje?

Je maakt je verlanglijstje met een e-mailadres en enkele andere gegevens.

 • Naam: Deze wordt weergegeven in de banner van je verlanglijst, bijvoorbeeld "Daan de Jong" of "Lieke en Arjen".
 • E-mail: De link naar je verlanglijstje wordt naar dit e-mailadres gestuurd. Bewaar de e-mail of sla de link op!
 • Titel van het verlanglijstje: Deze wordt weergegeven in de banner van je verlanglijstje, bijvoorbeeld "We gaan trouwen" of "Rubens verlanglijstje voor zijn 10e verjaardag".
 • Datum: Dit is optioneel en wordt weergegeven in de banner van je verlanglijst. Het is meestal de dag waarop het evenement wordt gevierd.

Kan ik mijn eigen ontwerp maken voor mijn verlanglijst?

Ja, je kunt het ontwerp van je verlanglijstje personaliseren!

 • Wanneer je jouw lijst maakt, selecteer je een persoonlijke titel. Deze wordt weergegeven in de banner van je verlanglijst.
 • In het "Gelegenheden tekst" veld kun je een persoonlijke boodschap achterlaten voor je familie en vrienden. Als je geen tijd hebt om je eigen tekst te schrijven, kun je kiezen uit een aantal suggesties.
 • Voor het visuele ontwerp van je verlanglijstje kun je een bannerafbeelding uploaden die bij de gelegenheid past. Je kunt ook een banner kiezen uit een groot aantal sjablonen.
 • Als je jouw verlanglijstje een persoonlijk tintje wilt geven, kun je een profielfoto uploaden.

Wat schrijf ik in de gelegenheden tekst?

Met een paar persoonlijke woorden kun je de ontvanger van je verlanglijstje laten glimlachen of aan het denken zetten. Je kunt ze ook gewoon bedanken, bijvoorbeeld voor hun vriendschap of voor hun felicitaties bij de geboorte van je kind. Als je niet genoeg tijd hebt om je eigen tekst te schrijven, kun je bij Wishbob kiezen uit een aantal voorgestelde teksten.

Kan ik een wens toevoegen aan mijn lijst?

Ja, je kunt elk cadeau dat je maar kunt bedenken op je verlanglijstje zetten!

 • Producten en vouchers van talloze online winkels kunnen aan je verlanglijstje worden toegevoegd met slechts één klik.
 • Je kunt handmatig wensen van elke online winkel en elke fysieke winkel aan je lijst toevoegen.

Is er een zoekfunctie voor cadeaus in de verlanglijst?

Ja, je hebt de optie om op Amazon te zoeken naar cadeaus op je verlanglijst.

Is Wishbob ook beschikbaar als app?

Ja, hieronder vind je de downloadlinks.

Voor Android smartphone en tablet:
Google Play Store Logo

Voor iPhone en iPad:
Apple App Store Logo

Voor Huawei smartphone en tablet:
Huawei AppGallery Logo

Hoe kan ik inloggen op mijn verlanglijst via mijn mobiele telefoon?

Heb je een verlanglijst gemaakt op je pc of notebook en wil je deze verder bewerken op je mobiele telefoon? De snelste manier om je verlanglijst te openen op je mobiele apparaat is met je QR-code. Je vindt deze in de zoeklijst onder de banner. Klik op de knop "Inloggen op de smartphone" en scan de QR-code.

Deze QR-code is niet dezelfde als de QR-code die je gebruikt om je verlanglijstje te delen met je familie en vrienden.

Kan ik wensen verplaatsen tussen verschillende verlanglijstjes?

Ja, je kunt wensen kopiëren of verplaatsen van de ene verlanglijst naar de andere als ze met hetzelfde e-mailadreszijn gemaakt. Klik hiervoor op het uitklapmenu dat is geïntegreerd in de betreffende wens.

Je kunt deze functie alleen gebruiken als je jouw e-mailadres hebt bevestigd in het "Verlanglijstje Overzicht".

Voor welke gelegenheden kan ik een verlanglijstje maken?

Je kunt verlanglijstjes maken voor elke gelegenheid (bijv. kinderverjaardagen, huwelijksfeesten, babyborrels). Als jouw gewenste gelegenheid niet in de selectie is opgenomen, kun je een verlanglijstje voor een andere gebeurtenis maken met "Overig".

Hoe kan ik mijn verlanglijstje delen?

Je kunt je verlanglijstje met één klik delen via e-mail, messenger (WhatsApp, Telegram) en sociale media (Facebook). Je kunt de URL kopiëren en bijvoorbeeld als sms versturen. Je kunt ook een QR-code downloaden voor je verlanglijstje. Deze kun je bijvoorbeeld afgedrukt op een uitnodiging versturen.

Je vindt de bijbehorende deelknoppen boven de banner van je verlanglijst.

Hoe kunnen vrienden en familieleden mijn verlanglijstje gebruiken?

Je vrienden en familie zullen de link naar je verlanglijstje ontvangen. Zij kunnen er doorheen bladeren zonder zich te registreren. Als zij er iets op vinden dat zij je cadeau willen doen, kunnen zij het betreffende artikel als gekocht markeren.

Kan ik nagaan welke cadeaus door familie en vrienden als gekocht zijn gemarkeerd?

Ja, met de knop "Weergave gemarkeerde wensen" in je verlanglijstje, kun je zien welke wensen al door vrienden en familie als gekocht zijn gemarkeerd.

Hoe wordt Wishbob gefinancierd?

Wishbob wordt gefinancierd via affiliate links. Als via een dergelijke link een aankoop wordt gedaan, ontvangt Wishbob een commissie. Dit leidt uiteraard niet tot extra kosten voor onze gebruikers en stelt ons in staat de service gratis te blijven aanbieden.

De makkelijkste manier om wensen op uw verlanglijstje te zetten!

Met de Wishbob browser extensie kunt u gemakkelijk wensen toevoegen aan uw verlanglijstje met één klik vanuit elke online winkel.

Installeer de extensie voor uw browser nu!

Onze extensie is beschikbaar voor de volgende browsers: