Het verlanglijstje voor uw huwelijk

U begint uw huwelijksleven in een nieuwe flat waar nog veel dingen ontbreken. U bent in de stemming voor een harmonieus onderonsje, bijvoorbeeld tijdens een diner bij kaarslicht in een gastronomisch restaurant. Maar u houdt misschien meer van gezamenlijke activiteiten zoals een overlevingstraining. Vindt u de traditionele bruidstafel een geweldige uitvinding en wilt u die ook in de gedigitaliseerde wereld niet missen? Laat uw vrienden en familieleden dan via een virtuele huwelijkslijst weten hoe zij de start van uw huwelijksleven goed kunnen helpen inzetten!

De online huwelijkslijst is de virtuele versie van de traditionele huwelijkslijst. Bruidsparen hebben hier de mogelijkheid om online een wensenlijst samen te stellen, waaraan een willekeurig aantal wensen kan worden toegevoegd. Online huwelijkslijsten bieden bruiden en bruidegoms het voordeel dat een verlanglijstje kan worden samengesteld uit een oneindig aantal producten. Van een vaatwasser van hoge kwaliteit tot een helikoptervlucht of een citytrip, de aanstaande bruid en bruidegom kunnen elke geschenksuggestie op hun huwelijkslijst zetten

Bruiden en bruidegoms moeten vroeg beginnen na te denken over wat ze van hun gasten willen. Een evenwichtige huwelijkslijst kost tijd. Zodra de virtuele huwelijkslijst is opgesteld, moeten vrienden en familieleden tijdig op de hoogte worden gebracht. Uw gasten moeten genoeg tijd hebben om door uw wensenlijstje te kunnen bladeren en om te beslissen over het juiste geschenk.

En hoe ontvangen vrienden en familie uw online trouwllijst? Er zijn verschillende manieren om dit te doen. De link naar de huwelijkslijst kan worden gedeeld via e-mail, messenger (WhatsApp, Telegram), sms en sociale media (Facebook, Google+).

Alle verlanglijstjes in één overzicht! De maker van een huwelijkslijst kan nog meer verlanglijstjes met een e-mailadres aanmaken, bijvoorbeeld voor andere gelegenheden of andere familieleden. Maar dat is nog niet alles! De verlanglijstjes van vrienden kunnen ook in dit overzicht worden bewaard. Wisselen tussen de lijsten van wensen is mogelijk in enkele seconden.

Uw voordelen met Wishbob

  • Huwelijkswensen in vele ontwerpen
  • Snel, gratis en zonder registratie
  • Miljoenen geschenkartikelen om uit te kiezen
  • Van elke online winkel - met één klik!
  • Delen via e-mail, messenger of sociale media
Maak nu een verlanglijst
Voorbeeld ontwerp Trouwfeest-Wensenlijst

Voorbeeld van een bruidslijst op een tablet, notitieblok en smartphone

De makkelijkste manier om wensen op uw verlanglijstje te zetten!

Met de Wishbob browser extensie kunt u gemakkelijk wensen toevoegen aan uw verlanglijstje met één klik vanuit elke online winkel.

Installeer de extensie voor uw browser nu!

Onze extensie is beschikbaar voor de volgende browsers: