Verlanglijst voor de baby

De baby was nog niet eens geboren, maar had al meer rompertjes dan er plaats is in de kleerkast van de kinderen, en de T-shirtwinkel is nog bijna leeg voor de babyborrel. De tante zal het kind vaak laten schitteren met haar geschenken, maar zij heeft geen idee van de schadelijke stoffen in kinderspeelgoed. Je hoopt toch niet dat ze naar die gekleurde bijtringen van twijfelachtige herkomst grijpt in de speelgoedwinkel? Met een persoonlijk verlanglijstje voor je baby, zit je aan de veilige kant.

Voordelen van een verlanglijstje voor de baby

Het gebruik van een online verlanglijstje kan jou en je kleintje op veel manieren helpen. De Wishbob wish list kan u bijvoorbeeld helpen om dubbele cadeaus te voorkomen, omdat uw vrienden en familie kunnen zien welke artikelen op de lijst al als gekocht zijn gemarkeerd.

Een ander groot voordeel van een Wishbob verlanglijstje is de zekerheid op het gebied van productkwaliteit. Je kunt verzorgingsartikelen en speelgoed selecteren die voldoen aan jouw kwaliteitsnormen en er zo zeker van zijn dat er bijvoorbeeld geen cadeaus met giftige ingrediënten worden gekocht. Dit is vooral belangrijk voor babyproducten.

Een ander positief aspect van een verlanglijstje is de mogelijkheid om verzorgend speelgoed op te nemen in het verlanglijstje voor de baby. Van grijpringen die de motoriek bevorderen tot activiteitenkubussen die de cognitieve ontwikkeling stimuleren tot muziekinstrumenten die de zintuiglijke waarneming verbeteren, je kunt een verscheidenheid aan ontwikkelingsproducten toevoegen aan het verlanglijstje. Dit geeft je kleintje de kans om spelenderwijs te leren en veelzijdige vaardigheden te verwerven.

Een Wishbob verlanglijstje geeft je ook de mogelijkheid om duurzame producten cadeau te krijgen. Van ecologische materialen tot recyclebare verpakkingen en eerlijke arbeidsomstandigheden: Met passende cadeauwensen kun je je streven naar bewust consumeren duidelijk maken voor iedereen en een positieve bijdrage leveren aan meer duurzaamheid.

Voordelen voor de ontvangers van een verlanglijstje

Grootouders, tantes en ooms krijgen een glimp te zien van je Wishbob-verlanglijst en kunnen rustig beslissen welk cadeau ze je zoon of dochter het liefst zouden geven. Ze hoeven niet in het duister te tasten bij het zoeken naar de juiste babyuitzet of genoegen te nemen met een onzekere keuze als het gaat om de verzorgingsset. In plaats daarvan kunnen ze iets geven dat past bij jouw voorkeuren en de behoeften van de baby.

Van het verlanglijstje kunnen de gasten van de babyshower direct naar de online winkel gaan. Ze hoeven niet verloren voor de schappen te staan of de winkelstraat op en neer te rennen. Met slechts een paar klikken kunnen ze jou en de baby een plezier doen en krijgen ze wat ze willen direct thuisgestuurd vanuit elke winkel.

De individuele verlanglijst is de beste verlanglijst!

Met een Wishbob gepersonaliseerd verlanglijstje kunt u uw wensen, behoeften en stijlvoorkeuren op een charmante manier communiceren. Het is een kans om uw persoonlijkheid en die van uw baby tot uitdrukking te brengen. De individuele verlanglijst is de beste verlanglijst! Hier zijn enkele ideeën om je verlanglijstje voor je geboorte of doop aantrekkelijk te maken:

 • Voeg bijvoorbeeld een echofoto van de ongeboren baby of een foto van de pasgeborene toe aan je verlanglijstje.
 • Schrijf een persoonlijke tekst die je verwachting en wensen voor de baby uitdrukt.
 • Houd bij het ontwerpen van je verlanglijstje rekening met de kleur- en stijlvoorkeuren die je in gedachten hebt voor de babyspullen.

Cadeautips voor de geboorteverlanglijst

Er wordt een baby geboren - een prachtige gelegenheid om dit te vieren en de kleine te verwelkomen met passende cadeaus. Om er zeker van te zijn dat je de dingen krijgt die je nodig hebt voor je baby, is het aan te raden om een Wishbob verlanglijstje te maken. Hier zijn de belangrijkste dingen die niet mogen ontbreken op je verlanglijstje voor een geboorte.

 • Eerste benodigdheden: Babyflessen, fopspenen, flessenborstels en babyschalen zijn belangrijke benodigdheden voor de eerste maanden. Deze producten mogen op het verlanglijstje voor baby's staan.
 • Babyspullen: Hieronder vallen dingen zoals kinderwagens, draagzakken, luiertassen en babybedjes. Noteer op het verlanglijstje welke specifieke modellen of functies de voorkeur hebben.
 • Verzorgingsproducten: Babyverzorgingsproducten zoals babyolie, vochtige doekjes, shampoos en lotions zijn essentieel. Zoek naar huidvriendelijke producten van hoge kwaliteit.
 • Luiers: Een praktisch en noodzakelijk cadeau. Gebruik de online verlanglijst om de gewenste maat en het merk luiers te vinden.
 • Speelgoed: Kies speelgoed dat geschikt is voor de leeftijd en dat de zintuigen en motoriek van je baby stimuleert. Gebruik educatief speelgoed op de verlanglijst.

Cadeautips voor het doopverlanglijstje

De doop is een gedenkwaardige gebeurtenis in het leven van een kind. Om dit speciale moment op de juiste manier te vieren en de dopeling iets blijvends te geven, is het een goed idee om een Wishbob doopwensenlijst te maken. Ter inspiratie zijn hier enkele cadeau-ideeën om aan het verlanglijstje toe te voegen.

Doopsieraden zijn een prachtige keuze voor een verlanglijstje. Dit kan een gepersonaliseerde hanger, armband of ketting zijn met de naam en doopdatum van het kind. Zulke sieraden hebben een speciale symbolische betekenis en worden vaak bewaard als aandenken voor het kind.

Aandenkens, zoals een gepersonaliseerd fotoalbum, een doopkaarsenset, een gegraveerd spaarpotje of een sieradendoosje, zijn mooie cadeaus die ook op het verlanglijstje voor de doop passen.

Verlanglijstjes delen en beheren

En hoe ontvangen vrienden en familie het online verlanglijstje voor de babyborrel? Er zijn verschillende manieren om dit te doen. De link naar het verlanglijstje voor de baby kan worden gedeeld via e-mail, messenger (WhatsApp, Telegram), sms en sociale media (Facebook, Google+).

Alle wenslijstjes in één overzicht! De maker van een geboortelijst kan nog meer verlanglijstjes maken met een e-mailadres, bijvoorbeeld voor andere gelegenheden of andere kinderen. Maar dat is nog niet alles! Ook de verlanglijstjes van familieleden of vrienden kunnen in dit overzicht worden bewaard. Wisselen tussen de verlanglijstjes is mogelijk in enkele seconden.

Uw voordelen met Wishbob

 • Geboortelijst in vele uitvoeringen
 • Snel, gratis en zonder registratie
 • Miljoenen geschenkartikelen om uit te kiezen
 • Van elke online winkel - met één klik!
 • Delen via e-mail, messenger of sociale media
Maak nu een verlanglijst
Voorbeeld ontwerp Baby-Wensenlijst

Voorbeeld van een geboortelijst op een tablet, notitieblok en smartphone

Wishbob verlanglijstjes maken cadeaus geven makkelijker!

Dat is niet alleen wat wij zeggen, maar ook wat onze gebruikers denken.

Werkt perfect zonder afhankelijk te zijn van een winkel. Dat betekent dat een wens van je "favoriete winkelier om de hoek" ook kan 🙂
 
Geweldige app, maakt het verlanglijstje voor onze dochter (en ons 🤭) zoveel makkelijker. Het is super makkelijk en intuïtief om te gebruiken!.
 
Ik vind de app prachtig, je kunt hem goed en mooi vormgeven. Het is overzichtelijk en vrienden en familie hebben de mogelijkheid om mij precies te geven wat ik leuk vind. Ik ben erg enthousiast. 👍🏼
 
Geweldige app om verschillende verlanglijstjes te delen met vrienden en familie. Op deze manier kun je op een ongecompliceerde manier wensen delen. Iedereen kiest iets, markeert het en er zijn geen dubbele aankopen meer!
 

FAQ & Help

Is Wishbob gratis?

Ja, onze Wishbob is gratis beschikbaar voor u en de mensen met wie u hem deelt.

Hoe maak ik een verlanglijstje?

Je maakt je verlanglijstje met een e-mailadres en enkele andere gegevens.

 • Naam: Deze wordt weergegeven in de banner van je verlanglijst, bijvoorbeeld "Daan de Jong" of "Lieke en Arjen".
 • E-mail: De link naar je verlanglijstje wordt naar dit e-mailadres gestuurd. Bewaar de e-mail of sla de link op!
 • Titel van het verlanglijstje: Deze wordt weergegeven in de banner van je verlanglijstje, bijvoorbeeld "We gaan trouwen" of "Rubens verlanglijstje voor zijn 10e verjaardag".
 • Datum: Dit is optioneel en wordt weergegeven in de banner van je verlanglijst. Het is meestal de dag waarop het evenement wordt gevierd.

Kan ik mijn eigen ontwerp maken voor mijn verlanglijst?

Ja, je kunt het ontwerp van je verlanglijstje personaliseren!

 • Wanneer je jouw lijst maakt, selecteer je een persoonlijke titel. Deze wordt weergegeven in de banner van je verlanglijst.
 • In het "Gelegenheden tekst" veld kun je een persoonlijke boodschap achterlaten voor je familie en vrienden. Als je geen tijd hebt om je eigen tekst te schrijven, kun je kiezen uit een aantal suggesties.
 • Voor het visuele ontwerp van je verlanglijstje kun je een bannerafbeelding uploaden die bij de gelegenheid past. Je kunt ook een banner kiezen uit een groot aantal sjablonen.
 • Als je jouw verlanglijstje een persoonlijk tintje wilt geven, kun je een profielfoto uploaden.

Wat schrijf ik in de gelegenheden tekst?

Met een paar persoonlijke woorden kun je de ontvanger van je verlanglijstje laten glimlachen of aan het denken zetten. Je kunt ze ook gewoon bedanken, bijvoorbeeld voor hun vriendschap of voor hun felicitaties bij de geboorte van je kind. Als je niet genoeg tijd hebt om je eigen tekst te schrijven, kun je bij Wishbob kiezen uit een aantal voorgestelde teksten.

Kan ik een wens toevoegen aan mijn lijst?

Ja, je kunt elk cadeau dat je maar kunt bedenken op je verlanglijstje zetten!

 • Producten en vouchers van talloze online winkels kunnen aan je verlanglijstje worden toegevoegd met slechts één klik.
 • Je kunt handmatig wensen van elke online winkel en elke fysieke winkel aan je lijst toevoegen.

Is er een zoekfunctie voor cadeaus in de verlanglijst?

Ja, je hebt de optie om op Amazon te zoeken naar cadeaus op je verlanglijst.

Is Wishbob ook beschikbaar als app?

Ja, hieronder vind je de downloadlinks.

Voor Android smartphone en tablet:
Google Play Store Logo

Voor iPhone en iPad:
Apple App Store Logo

Voor Huawei smartphone en tablet:
Huawei AppGallery Logo

Hoe kan ik inloggen op mijn verlanglijst via mijn mobiele telefoon?

Heb je een verlanglijst gemaakt op je pc of notebook en wil je deze verder bewerken op je mobiele telefoon? De snelste manier om je verlanglijst te openen op je mobiele apparaat is met je QR-code. Je vindt deze in de zoeklijst onder de banner. Klik op de knop "Inloggen op de smartphone" en scan de QR-code.

Deze QR-code is niet dezelfde als de QR-code die je gebruikt om je verlanglijstje te delen met je familie en vrienden.

Kan ik wensen verplaatsen tussen verschillende verlanglijstjes?

Ja, je kunt wensen kopiëren of verplaatsen van de ene verlanglijst naar de andere als ze met hetzelfde e-mailadreszijn gemaakt. Klik hiervoor op het uitklapmenu dat is geïntegreerd in de betreffende wens.

Je kunt deze functie alleen gebruiken als je jouw e-mailadres hebt bevestigd in het "Verlanglijstje Overzicht".

Voor welke gelegenheden kan ik een verlanglijstje maken?

Je kunt verlanglijstjes maken voor elke gelegenheid (bijv. kinderverjaardagen, huwelijksfeesten, babyborrels). Als jouw gewenste gelegenheid niet in de selectie is opgenomen, kun je een verlanglijstje voor een andere gebeurtenis maken met "Overig".

Hoe kan ik mijn verlanglijstje delen?

Je kunt je verlanglijstje met één klik delen via e-mail, messenger (WhatsApp, Telegram) en sociale media (Facebook). Je kunt de URL kopiëren en bijvoorbeeld als sms versturen. Je kunt ook een QR-code downloaden voor je verlanglijstje. Deze kun je bijvoorbeeld afgedrukt op een uitnodiging versturen.

Je vindt de bijbehorende deelknoppen boven de banner van je verlanglijst.

Hoe kunnen vrienden en familieleden mijn verlanglijstje gebruiken?

Je vrienden en familie zullen de link naar je verlanglijstje ontvangen. Zij kunnen er doorheen bladeren zonder zich te registreren. Als zij er iets op vinden dat zij je cadeau willen doen, kunnen zij het betreffende artikel als gekocht markeren.

Kan ik nagaan welke cadeaus door familie en vrienden als gekocht zijn gemarkeerd?

Ja, met de knop "Weergave gemarkeerde wensen" in je verlanglijstje, kun je zien welke wensen al door vrienden en familie als gekocht zijn gemarkeerd.

Hoe wordt Wishbob gefinancierd?

Wishbob wordt gefinancierd via affiliate links. Als via een dergelijke link een aankoop wordt gedaan, ontvangt Wishbob een commissie. Dit leidt uiteraard niet tot extra kosten voor onze gebruikers en stelt ons in staat de service gratis te blijven aanbieden.

De makkelijkste manier om wensen op uw verlanglijstje te zetten!

Met de Wishbob browser extensie kunt u gemakkelijk wensen toevoegen aan uw verlanglijstje met één klik vanuit elke online winkel.

Installeer de extensie voor uw browser nu!

Onze extensie is beschikbaar voor de volgende browsers: