Verlanglijst voor de baby

De baby was nog niet eens geboren, maar had al meer rompertjes dan er plaats is in de kleerkast van de kinderen, en de T-shirtwinkel is nog bijna leeg voor de babyborrel. De tante zal het kind vaak laten schitteren met haar geschenken, maar zij heeft geen idee van de schadelijke stoffen in kinderspeelgoed. Je hoopt toch niet dat ze naar die gekleurde bijtringen van twijfelachtige herkomst grijpt in de speelgoedwinkel? Met een persoonlijk verlanglijstje voor je baby, zit je aan de veilige kant.

En hoe ontvangen vrienden en familie het online verlanglijstje voor de babyborrel? Er zijn verschillende manieren om dit te doen. De link naar het verlanglijstje voor de baby kan worden gedeeld via e-mail, messenger (WhatsApp, Telegram), sms en sociale media (Facebook, Google+).

Alle wenslijstjes in één overzicht! De maker van een geboortelijst kan nog meer verlanglijstjes maken met een e-mailadres, bijvoorbeeld voor andere gelegenheden of andere kinderen. Maar dat is nog niet alles! Ook de verlanglijstjes van familieleden of vrienden kunnen in dit overzicht worden bewaard. Wisselen tussen de verlanglijstjes is mogelijk in enkele seconden.

Uw voordelen met Wishbob

  • Geboortelijst in vele uitvoeringen
  • Snel, gratis en zonder registratie
  • Miljoenen geschenkartikelen om uit te kiezen
  • Van elke online winkel - met één klik!
  • Delen via e-mail, messenger of sociale media
Maak nu een verlanglijst
Voorbeeld ontwerp Baby-Wensenlijst

Voorbeeld van een geboortelijst op een tablet, notitieblok en smartphone

De makkelijkste manier om wensen op uw verlanglijstje te zetten!

Met de Wishbob browser extensie kunt u gemakkelijk wensen toevoegen aan uw verlanglijstje met één klik vanuit elke online winkel.

Installeer de extensie voor uw browser nu!

Onze extensie is beschikbaar voor de volgende browsers: