Verlanglijstje voor de verjaardag van de kinderen

Opa mag dan geen idee hebben van wat er op dit moment in de kinderkamer van zijn kleindochter gebeurt, toch wil hij haar gezichtje laten oplichten met zijn pakje? De verjaardagsgasten willen graag geïnformeerd worden wanneer de knutselgekke telg geïnteresseerd is in stenciltechnieken of de tijd rijp is voor een experimentele kit. Met een geschenkenlijstje voor het verjaardagsfeestje van de kinderen kunt u invloed uitoefenen op wat er op de geschenktafel van uw kroost terechtkomt!

Voordelen van een verlanglijstje voor de jarige

Voor de Wishbob verjaardagsverlanglijst kunnen ouders speelgoed selecteren dat de cognitieve, motorische of creatieve ontwikkeling van hun kinderen ondersteunt. Door ondersteunend speelgoed toe te voegen aan de Wishbob verlanglijst, zorg je ervoor dat het jarige kind cadeaus krijgt die niet alleen leuk zijn, maar ook een educatieve meerwaarde hebben.

Een ander positief aspect betreft de keuze voor milieuvriendelijke cadeaus. Duurzame en ecologische producten die onschadelijk zijn voor zowel het kind als het milieu kunnen specifiek op de verlanglijst worden geplaatst. Op deze manier wordt het kinderverjaardagsfeestje een gelegenheid om bewustzijn te creëren voor duurzaamheid en milieubescherming.

Door een Wishbob wish list te maken, hoeven de ouders van het jarige kind geen telefoontjes of berichtjes meer te beantwoorden. Ze hoeven geen vragen te beantwoorden over welke sneakers het kind op dat moment wenst, of welk deel van hun favoriete boekenreeks ze willen lezen. In plaats daarvan kunnen ze gewoon het verlanglijstje delen en ervoor zorgen dat elke gast toegang heeft tot de informatie. Dit bespaart de ouders tijd, die ze in plaats daarvan kunnen gebruiken om de verjaardag te plannen en te organiseren.

Voordelen voor de ontvangers van de verlanglijst

Voor drukke familieleden is een verlanglijstje een echte zegen. Tantes en ooms hebben vaak weinig tijd om in winkels te zoeken naar het perfecte cadeau voor het nichtje of neefje. Een verlanglijst bespaart hen kostbare tijd en geeft hen de zekerheid dat ze een cadeau kiezen dat het kind echt leuk zal vinden.

De Wishbob wish list biedt niet alleen een snelle en gemakkelijke manier om het juiste cadeau te vinden, het stelt familieleden ook in staat om met elkaar af te stemmen. Ze kunnen zien welke cadeaus al zijn gekozen en samen beslissen of ze een groter cadeau willen samenstellen. Dit is handig als het kind iets duurs wil dat misschien buiten ieders budget valt.

Met een verlanglijstje voor de verjaardag van een kind kunnen alle betrokkenen zich richten op de essentie: een onvergetelijk feest geven en het jarige kind blij maken met een cadeau.

De individuele verlanglijst is de beste verlanglijst!

Wat is er leuker dan van de verjaardag van een kind een onvergetelijke ervaring te maken? Het personaliseren van het verlanglijstje zal vreugde brengen aan het jarige kind en zijn of haar gasten. De gepersonaliseerde verlanglijst is de beste verlanglijst! Hier volgen enkele ideeën om je Wishbob verlanglijstje voor de verjaardag van je kind boeiend en aantrekkelijk te maken:

 • Begin met het plaatsen van een speciale foto van de zoon of dochter in de verlanglijst. Op de foto kan het kind bijvoorbeeld zijn of haar favoriete vrijetijdsbesteding zien, of het nu voetbalt of spikeball speelt.
 • Je kunt ook een tekst schrijven die het karakter en de voorkeuren van het kind weergeeft. Beschrijf bijvoorbeeld de interesses, dromen en hobby's van het kind. Dit maakt het makkelijker voor de verjaardagsgasten om het juiste cadeau te vinden.
 • Een ander aspect van personalisatie betreft het visuele ontwerp van het verlanglijstje. Kies een ontwerp dat past bij de smaak en voorkeuren van het kind. In felle kleuren of met dierenmotieven: Het juiste ontwerp onderstreept de persoonlijkheid van het kind en maakt van het verlanglijstje iets aandoenlijks.

Het perfecte verlanglijstje voor de verjaardag van een kind

Bij het maken van een verlanglijstje voor de verjaardag van een kind op Wishbob is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de wensen van het kind en tegelijkertijd met de behoeften van de ouders. Een goede verlanglijst moet een verscheidenheid aan cadeaus bevatten. Leuke en leerzame cadeaus. Het is ook belangrijk dat er voor elk budget iets bij zit. Hier volgen enkele tips voor het maken van zo'n verlanglijstje.

 • Houd rekening met de wensen van de kinderen: Een verlanglijstje moet de interesses, hobby's en voorkeuren van je zoon of dochter weerspiegelen, zelfs als het gaat om sticker tattoos of mobiele spelletjes. Het is belangrijk dat je kind de kans krijgt om speelgoed, boeken of activiteiten te kiezen die hij of zij echt leuk vindt. Vraag het kind openlijk naar zijn of haar wensen en vul het verlanglijstje dienovereenkomstig aan.
 • Zorg ook voor gezondheidsbevorderende cadeaus: Denk ook aan cadeaus die de gezondheid en mobiliteit van het kind in gedachten hebben. Dit kan bijvoorbeeld buitenspeelmateriaal zijn zoals een klimrek, of sportmateriaal zoals springtouwen of voetbalschoenen.
 • Integreer educatief waardevolle geschenken: Een verstandig samengesteld verlanglijstje bevat ook educatieve cadeaus. Boeken, puzzelboeken, constructiespeelgoed of knutselmateriaal zijn geweldige opties om de cognitieve ontwikkeling van het jarige kind te bevorderen. Dergelijke cadeaus zorgen niet alleen voor plezier en opwinding, maar ook voor leermogelijkheden.
 • Geef ook cadeau-ideeën voor grootouders: Het is een leuk gebaar om ook cadeaus op het verlanglijstje te zetten die opa en oma graag geven. Dit kan traditioneel speelgoed, familie-uitjes of memorabilia zijn. Het laat grootouders zien dat er rekening wordt gehouden met hun voorkeuren en versterkt de band tussen hen en de kleinkinderen.
 • Overweeg verschillende prijscategorieën: Zorg ervoor dat het verlanglijstje ook goedkope cadeaus bevat. Op die manier kunnen vrienden en familieleden die krap bij kas zitten ook meedoen aan de cadeauselectie. Het is belangrijk dat iedereen de kans krijgt om vreugde te brengen met een cadeau.

Verlanglijstjes delen en beheren

En hoe ontvangen vrienden en familie het online cadeaulijstje voor de verjaardag van het kind? Er zijn verschillende manieren om dit te doen. De link naar het verlanglijstje kan worden gedeeld via e-mail, messenger (WhatsApp, Telegram), sms en sociale media (Facebook, Google+).

Alle wensenlijstjes in één overzicht! De maker van een wenslijst voor de verjaardag van een kind kan een e-mailadres gebruiken om nog meer verlanglijstjes aan te maken, bijvoorbeeld voor andere gelegenheden of andere kinderen. Maar dat is nog niet alles! Ook de verlanglijstjes van familieleden of vrienden kunnen in dit overzicht worden opgeslagen. Wisselen tussen de lijsten van wensen is mogelijk in enkele seconden.

Uw voordelen met Wishbob

 • Verlanglijstje voor het verjaardagsfeestje van de kinderen in vele uitvoeringen
 • Snel, gratis en zonder registratie
 • Miljoenen geschenkartikelen om uit te kiezen
 • Van elke online winkel - met één klik!
 • Delen via e-mail, messenger of sociale media
Maak nu een verlanglijst
Voorbeeld ontwerp Verjaardagsfeestje voor kinderen-Wensenlijst

Voorbeeld van een verlanglijstje voor het verjaardagsfeestje van de kinderen op een tablet, notitieblok en smartphone

Wishbob verlanglijstjes maken cadeaus geven makkelijker!

Dat is niet alleen wat wij zeggen, maar ook wat onze gebruikers denken.

Werkt perfect zonder afhankelijk te zijn van een winkel. Dat betekent dat een wens van je "favoriete winkelier om de hoek" ook kan 🙂
 
Geweldige app, maakt het verlanglijstje voor onze dochter (en ons 🤭) zoveel makkelijker. Het is super makkelijk en intuïtief om te gebruiken!.
 
Ik vind de app prachtig, je kunt hem goed en mooi vormgeven. Het is overzichtelijk en vrienden en familie hebben de mogelijkheid om mij precies te geven wat ik leuk vind. Ik ben erg enthousiast. 👍🏼
 
Geweldige app om verschillende verlanglijstjes te delen met vrienden en familie. Op deze manier kun je op een ongecompliceerde manier wensen delen. Iedereen kiest iets, markeert het en er zijn geen dubbele aankopen meer!
 

FAQ & Help

Is Wishbob gratis?

Ja, onze Wishbob is gratis beschikbaar voor u en de mensen met wie u hem deelt.

Hoe maak ik een verlanglijstje?

Je maakt je verlanglijstje met een e-mailadres en enkele andere gegevens.

 • Naam: Deze wordt weergegeven in de banner van je verlanglijst, bijvoorbeeld "Daan de Jong" of "Lieke en Arjen".
 • E-mail: De link naar je verlanglijstje wordt naar dit e-mailadres gestuurd. Bewaar de e-mail of sla de link op!
 • Titel van het verlanglijstje: Deze wordt weergegeven in de banner van je verlanglijstje, bijvoorbeeld "We gaan trouwen" of "Rubens verlanglijstje voor zijn 10e verjaardag".
 • Datum: Dit is optioneel en wordt weergegeven in de banner van je verlanglijst. Het is meestal de dag waarop het evenement wordt gevierd.

Kan ik mijn eigen ontwerp maken voor mijn verlanglijst?

Ja, je kunt het ontwerp van je verlanglijstje personaliseren!

 • Wanneer je jouw lijst maakt, selecteer je een persoonlijke titel. Deze wordt weergegeven in de banner van je verlanglijst.
 • In het "Gelegenheden tekst" veld kun je een persoonlijke boodschap achterlaten voor je familie en vrienden. Als je geen tijd hebt om je eigen tekst te schrijven, kun je kiezen uit een aantal suggesties.
 • Voor het visuele ontwerp van je verlanglijstje kun je een bannerafbeelding uploaden die bij de gelegenheid past. Je kunt ook een banner kiezen uit een groot aantal sjablonen.
 • Als je jouw verlanglijstje een persoonlijk tintje wilt geven, kun je een profielfoto uploaden.

Wat schrijf ik in de gelegenheden tekst?

Met een paar persoonlijke woorden kun je de ontvanger van je verlanglijstje laten glimlachen of aan het denken zetten. Je kunt ze ook gewoon bedanken, bijvoorbeeld voor hun vriendschap of voor hun felicitaties bij de geboorte van je kind. Als je niet genoeg tijd hebt om je eigen tekst te schrijven, kun je bij Wishbob kiezen uit een aantal voorgestelde teksten.

Kan ik een wens toevoegen aan mijn lijst?

Ja, je kunt elk cadeau dat je maar kunt bedenken op je verlanglijstje zetten!

 • Producten en vouchers van talloze online winkels kunnen aan je verlanglijstje worden toegevoegd met slechts één klik.
 • Je kunt handmatig wensen van elke online winkel en elke fysieke winkel aan je lijst toevoegen.

Is er een zoekfunctie voor cadeaus in de verlanglijst?

Ja, je hebt de optie om op Amazon te zoeken naar cadeaus op je verlanglijst.

Is Wishbob ook beschikbaar als app?

Ja, hieronder vind je de downloadlinks.

Voor Android smartphone en tablet:
Google Play Store Logo

Voor iPhone en iPad:
Apple App Store Logo

Voor Huawei smartphone en tablet:
Huawei AppGallery Logo

Hoe kan ik inloggen op mijn verlanglijst via mijn mobiele telefoon?

Heb je een verlanglijst gemaakt op je pc of notebook en wil je deze verder bewerken op je mobiele telefoon? De snelste manier om je verlanglijst te openen op je mobiele apparaat is met je QR-code. Je vindt deze in de zoeklijst onder de banner. Klik op de knop "Inloggen op de smartphone" en scan de QR-code.

Deze QR-code is niet dezelfde als de QR-code die je gebruikt om je verlanglijstje te delen met je familie en vrienden.

Kan ik wensen verplaatsen tussen verschillende verlanglijstjes?

Ja, je kunt wensen kopiëren of verplaatsen van de ene verlanglijst naar de andere als ze met hetzelfde e-mailadreszijn gemaakt. Klik hiervoor op het uitklapmenu dat is geïntegreerd in de betreffende wens.

Je kunt deze functie alleen gebruiken als je jouw e-mailadres hebt bevestigd in het "Verlanglijstje Overzicht".

Voor welke gelegenheden kan ik een verlanglijstje maken?

Je kunt verlanglijstjes maken voor elke gelegenheid (bijv. kinderverjaardagen, huwelijksfeesten, babyborrels). Als jouw gewenste gelegenheid niet in de selectie is opgenomen, kun je een verlanglijstje voor een andere gebeurtenis maken met "Overig".

Hoe kan ik mijn verlanglijstje delen?

Je kunt je verlanglijstje met één klik delen via e-mail, messenger (WhatsApp, Telegram) en sociale media (Facebook). Je kunt de URL kopiëren en bijvoorbeeld als sms versturen. Je kunt ook een QR-code downloaden voor je verlanglijstje. Deze kun je bijvoorbeeld afgedrukt op een uitnodiging versturen.

Je vindt de bijbehorende deelknoppen boven de banner van je verlanglijst.

Hoe kunnen vrienden en familieleden mijn verlanglijstje gebruiken?

Je vrienden en familie zullen de link naar je verlanglijstje ontvangen. Zij kunnen er doorheen bladeren zonder zich te registreren. Als zij er iets op vinden dat zij je cadeau willen doen, kunnen zij het betreffende artikel als gekocht markeren.

Kan ik nagaan welke cadeaus door familie en vrienden als gekocht zijn gemarkeerd?

Ja, met de knop "Weergave gemarkeerde wensen" in je verlanglijstje, kun je zien welke wensen al door vrienden en familie als gekocht zijn gemarkeerd.

Hoe wordt Wishbob gefinancierd?

Wishbob wordt gefinancierd via affiliate links. Als via een dergelijke link een aankoop wordt gedaan, ontvangt Wishbob een commissie. Dit leidt uiteraard niet tot extra kosten voor onze gebruikers en stelt ons in staat de service gratis te blijven aanbieden.

De makkelijkste manier om wensen op uw verlanglijstje te zetten!

Met de Wishbob browser extensie kunt u gemakkelijk wensen toevoegen aan uw verlanglijstje met één klik vanuit elke online winkel.

Installeer de extensie voor uw browser nu!

Onze extensie is beschikbaar voor de volgende browsers: