Verlanglijstje voor de verjaardag van de kinderen

Opa mag dan geen idee hebben van wat er op dit moment in de kinderkamer van zijn kleindochter gebeurt, toch wil hij haar gezichtje laten oplichten met zijn pakje? De verjaardagsgasten willen graag geïnformeerd worden wanneer de knutselgekke telg geïnteresseerd is in stenciltechnieken of de tijd rijp is voor een experimentele kit. Met een geschenkenlijstje voor het verjaardagsfeestje van de kinderen kunt u invloed uitoefenen op wat er op de geschenktafel van uw kroost terechtkomt!

En hoe ontvangen vrienden en familie het online cadeaulijstje voor de verjaardag van het kind? Er zijn verschillende manieren om dit te doen. De link naar het verlanglijstje kan worden gedeeld via e-mail, messenger (WhatsApp, Telegram), sms en sociale media (Facebook, Google+).

Alle wensenlijstjes in één overzicht! De maker van een wenslijst voor de verjaardag van een kind kan een e-mailadres gebruiken om nog meer verlanglijstjes aan te maken, bijvoorbeeld voor andere gelegenheden of andere kinderen. Maar dat is nog niet alles! Ook de verlanglijstjes van familieleden of vrienden kunnen in dit overzicht worden opgeslagen. Wisselen tussen de lijsten van wensen is mogelijk in enkele seconden.

Uw voordelen met Wishbob

  • Verlanglijstje voor het verjaardagsfeestje van de kinderen in vele uitvoeringen
  • Snel, gratis en zonder registratie
  • Miljoenen geschenkartikelen om uit te kiezen
  • Van elke online winkel - met één klik!
  • Delen via e-mail, messenger of sociale media
Maak nu een verlanglijst
Voorbeeld ontwerp Verjaardagsfeestje voor kinderen-Wensenlijst

Voorbeeld van een verlanglijstje voor het verjaardagsfeestje van de kinderen op een tablet, notitieblok en smartphone

De makkelijkste manier om wensen op uw verlanglijstje te zetten!

Met de Wishbob browser extensie kunt u gemakkelijk wensen toevoegen aan uw verlanglijstje met één klik vanuit elke online winkel.

Installeer de extensie voor uw browser nu!

Onze extensie is beschikbaar voor de volgende browsers: