Verlanglijstje voor Kerstmis

Is Kerstmis de beste van alle familievakanties voor u? Dan houdt u waarschijnlijk van de geur van versgebakken koekjes, het samen versieren van de kerstboom en het geluid van kerstliederen. Maar bij een geslaagd feest horen ook geschenken die vreugde brengen. Laat het schrijven van verlanglijstjes niet alleen aan de kleintjes over. Help uw vrienden en familieleden een passend cadeau voor u of uw kinderen te vinden met online geschenklijstjes!

En hoe ontvangen tantes en ooms het online verlanglijstje van hun nichtjes en neefjes voor Kerstmis? Er zijn verschillende manieren om dit te doen. De link naar de kerstgeschenkenlijst kan worden gedeeld via e-mail, Messenger (WhatsApp, Telegram), sms en sociale media (Facebook, Google+).

Alle verlanglijstjes in één overzicht! Degene die een verlanglijstje voor Kerstmis heeft gemaakt, kan een e-mailadres gebruiken om nog meer verlanglijstjes te maken, bijvoorbeeld voor andere gelegenheden of andere familieleden. Maar dat is nog niet alles! Ook de verlanglijstjes van familieleden of vrienden kunnen in dit overzicht worden bewaard. Wisselen tussen de lijsten van wensen is mogelijk in enkele seconden.

Uw voordelen met Wishbob

  • Eenvoudig, gratis en zonder registratie
  • Verlanglijstje voor Kerstmis in vele mooie ontwerpen
  • Van elke online winkel - met één klik!
  • Deel moeiteloos met familie en vrienden
Maak nu een verlanglijst
Voorbeeld ontwerp Kerstmis-Wensenlijst

Voorbeeld van een verlanglijstje voor Kerstmis op een tablet, notebook en smartphone

De makkelijkste manier om wensen op uw verlanglijstje te zetten!

Met de Wishbob browser extensie kunt u gemakkelijk wensen toevoegen aan uw verlanglijstje met één klik vanuit elke online winkel.

Installeer de extensie voor uw browser nu!

Onze extensie is beschikbaar voor de volgende browsers: