Verlanglijstje voor Kerstmis

Is Kerstmis de beste van alle familievakanties voor u? Dan houdt u waarschijnlijk van de geur van versgebakken koekjes, het samen versieren van de kerstboom en het geluid van kerstliederen. Maar bij een geslaagd feest horen ook geschenken die vreugde brengen. Laat het schrijven van verlanglijstjes niet alleen aan de kleintjes over. Help uw vrienden en familieleden een passend cadeau voor u of uw kinderen te vinden met online geschenklijstjes!

De kerstman-service voor alle leeftijden

In de huidige digitale wereld is de manier waarop we onze wensen communiceren veranderd. Verlanglijstjes worden traditioneel geassocieerd met kinderen, maar ook volwassenen kunnen hun voordeel doen met een online verlanglijstje.

Met een Wishbob-verlanglijstje kunt u uw voorkeuren en behoeften kenbaar maken. Of het nu gaat om een actuele bestseller, elektronische gadgets, interieurartikelen of zelfs reiservaringen, je kunt elk cadeau-idee toevoegen aan de Wishbob verlanglijstje. Op deze manier kunnen vrienden en familie precies geven wat je wilt en waar je echt blij mee bent.

Met een online verlanglijstje kun je direct doorklikken naar de gewenste producten, wat het winkelen voor de cadeaugever makkelijker maakt. Met slechts een paar klikken kan het gewenste cadeau worden geselecteerd en direct worden besteld. Dit bespaart tijd en moeite voor beide partijen en zorgt voor een gemakkelijke winkelervaring.

Zelfs als je een Wishbob verlanglijstje maakt, betekent dit niet noodzakelijk dat je alle cadeaus van tevoren weet. Er kan ruimte zijn voor verrassingen. De verlanglijst dient meer als leidraad, vooral voor degenen die moeite hebben met het kiezen van een cadeau.

Over het algemeen biedt het gebruik van een online kerstverlanglijstje ook voor volwassenen veel voordelen. Het vereenvoudigt de communicatie, maakt een precieze selectie op basis van individuele voorkeuren mogelijk en biedt een aangename winkelervaring voor de cadeaugever. Tegelijkertijd blijft het plezier van verrassingen behouden.

De voordelen van online verlanglijstjes voor gezinnen

Voor gezinnen is de adventstijd meestal gevuld met koekjes bakken, kerstboomversieringen maken en allerlei andere activiteiten. Verlanglijstjes voor Kerstmis zijn daarom steeds vaker een populaire manier om tijd te besparen. Hier zijn enkele van de belangrijkste aspecten van online verlanglijstjes, die steeds populairder worden:

 • Snelle toegang voor iedereen: Met een online verlanglijstje van Wishbob kunnen grootouders, tantes en ooms snel en gemakkelijk achter de wensen van de kleintjes komen. Dit is vooral voordelig voor gezinnen met meerdere kinderen. Als er een gezamenlijke verlanglijst wordt gemaakt voor alle kinderen in een gezin, biedt Wishbob de mogelijkheid om de naam van het desbetreffende kind toe te wijzen aan de wensen in het veld "Omschrijving" in het productformulier.
 • Vragen vermijden: Dankzij de duidelijke opsomming en gedetailleerde beschrijving van de wensen op de online lijst, is het niet langer nodig om bijvoorbeeld te vragen naar de maat van de gewenste sneakers of de kleur van het hoesje voor de mobiele telefoon. Het gezin hoeft niet steeds dezelfde informatie aan verschillende mensen te geven.
 • Geen dubbele cadeaus meer: Een ander voordeel van een online verlanglijst is het voorkomen van dubbele cadeaus. Door wensen centraal vast te leggen in de Wishbob-lijst, kunnen familieleden zien welke cadeaus al zijn uitgekozen en welke nog open staan. Dit voorkomt dat meerdere mensen hetzelfde cadeau kopen en tijd moeten besteden aan het terugsturen of ruilen ervan.
 • Opties voor bijwerken: De Wishbob wish list kan op elk moment worden bijgewerkt. Als een van de kinderen zich bijvoorbeeld op het laatste moment andere interesses of behoeften herinnert, kunnen nieuwe wensen worden toegevoegd of ongewenste items worden verwijderd. Dit bespaart de familie tijd omdat de hele verlanglijst niet opnieuw hoeft te worden gecommuniceerd.

De kerstverlanglijst met een persoonlijk tintje is de beste verlanglijst

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Door een persoonlijke foto toe te voegen aan je kerstverlanglijstje, geef je er een gezaghebbend tintje aan. De foto kan een leuke souvenirfoto zijn van een skivakantie of een momentopname van een bezoek aan een adventsmarkt.

De tekst op je verlanglijstje is een geweldige manier om je dierbaren te laten weten hoe belangrijk de feestdagen voor je zijn. Gebruik de ruimte op de verlanglijst om je dierbaren te raken met een korte en oprechte boodschap. Je kunt bijvoorbeeld je dankbaarheid uiten voor de steun en liefde van je familie en vrienden.

Als het bij je smaak past, kun je de Wishbob wish list ontwerpen met motieven zoals sneeuwvlokken, kerstballen, kerstbomen of rendieren. Gebruik traditionele kerstkleuren zoals rood, groen en goud. Als je wilt, kun je ook winterlandschappen of een besneeuwde achtergrond toevoegen.

Een persoonlijke kerstlijst moet niet alleen uw eigen wensen weerspiegelen, maar ook de interesses en behoeften van uw familie en vrienden. Je kunt cadeaus op je Wishbob wish list zetten waarvan je weet dat kinderen of grootouders het leuk zullen vinden om te geven. Vergeet niet dat Kerstmis een tijd is van geven en delen, dus sta open voor verrassingen die uw dierbaren voor u hebben bedacht.

Vergeet niet dat een verlanglijstje voor Kerstmis niet alleen een lijst met materiële zaken hoeft te zijn, maar ook gedeelde activiteiten en ervaringsgerichte cadeaus kan bevatten. Je kunt ook waardebonnen voor gezamenlijke activiteiten, zoals een gastronomisch diner of kaartjes voor een theatervoorstelling, op je verlanglijstje zetten. Zo kunnen je dierbaren je dierbare herinneringen en speciale momenten geven.

Verlanglijstjes delen en beheren

En hoe ontvangen tantes en ooms het online verlanglijstje van hun nichtjes en neefjes voor Kerstmis? Er zijn verschillende manieren om dit te doen. De link naar de kerstgeschenkenlijst kan worden gedeeld via e-mail, Messenger (WhatsApp, Telegram), sms en sociale media (Facebook, Google+).

Alle verlanglijstjes in één overzicht! Degene die een verlanglijstje voor Kerstmis heeft gemaakt, kan een e-mailadres gebruiken om nog meer verlanglijstjes te maken, bijvoorbeeld voor andere gelegenheden of andere familieleden. Maar dat is nog niet alles! Ook de verlanglijstjes van familieleden of vrienden kunnen in dit overzicht worden bewaard. Wisselen tussen de lijsten van wensen is mogelijk in enkele seconden.

Uw voordelen met Wishbob

 • Eenvoudig, gratis en zonder registratie
 • Verlanglijstje voor Kerstmis in vele mooie ontwerpen
 • Van elke online winkel - met één klik!
 • Deel moeiteloos met familie en vrienden
Maak nu een verlanglijst
Voorbeeld ontwerp Kerstmis-Wensenlijst

Voorbeeld van een verlanglijstje voor Kerstmis op een tablet, notebook en smartphone

Wishbob verlanglijstjes maken cadeaus geven makkelijker!

Dat is niet alleen wat wij zeggen, maar ook wat onze gebruikers denken.

Werkt perfect zonder afhankelijk te zijn van een winkel. Dat betekent dat een wens van je "favoriete winkelier om de hoek" ook kan 🙂
 
Geweldige app, maakt het verlanglijstje voor onze dochter (en ons 🤭) zoveel makkelijker. Het is super makkelijk en intuïtief om te gebruiken!.
 
Ik vind de app prachtig, je kunt hem goed en mooi vormgeven. Het is overzichtelijk en vrienden en familie hebben de mogelijkheid om mij precies te geven wat ik leuk vind. Ik ben erg enthousiast. 👍🏼
 
Geweldige app om verschillende verlanglijstjes te delen met vrienden en familie. Op deze manier kun je op een ongecompliceerde manier wensen delen. Iedereen kiest iets, markeert het en er zijn geen dubbele aankopen meer!
 

FAQ & Help

Is Wishbob gratis?

Ja, onze Wishbob is gratis beschikbaar voor u en de mensen met wie u hem deelt.

Hoe maak ik een verlanglijstje?

Je maakt je verlanglijstje met een e-mailadres en enkele andere gegevens.

 • Naam: Deze wordt weergegeven in de banner van je verlanglijst, bijvoorbeeld "Daan de Jong" of "Lieke en Arjen".
 • E-mail: De link naar je verlanglijstje wordt naar dit e-mailadres gestuurd. Bewaar de e-mail of sla de link op!
 • Titel van het verlanglijstje: Deze wordt weergegeven in de banner van je verlanglijstje, bijvoorbeeld "We gaan trouwen" of "Rubens verlanglijstje voor zijn 10e verjaardag".
 • Datum: Dit is optioneel en wordt weergegeven in de banner van je verlanglijst. Het is meestal de dag waarop het evenement wordt gevierd.

Kan ik mijn eigen ontwerp maken voor mijn verlanglijst?

Ja, je kunt het ontwerp van je verlanglijstje personaliseren!

 • Wanneer je jouw lijst maakt, selecteer je een persoonlijke titel. Deze wordt weergegeven in de banner van je verlanglijst.
 • In het "Gelegenheden tekst" veld kun je een persoonlijke boodschap achterlaten voor je familie en vrienden. Als je geen tijd hebt om je eigen tekst te schrijven, kun je kiezen uit een aantal suggesties.
 • Voor het visuele ontwerp van je verlanglijstje kun je een bannerafbeelding uploaden die bij de gelegenheid past. Je kunt ook een banner kiezen uit een groot aantal sjablonen.
 • Als je jouw verlanglijstje een persoonlijk tintje wilt geven, kun je een profielfoto uploaden.

Wat schrijf ik in de gelegenheden tekst?

Met een paar persoonlijke woorden kun je de ontvanger van je verlanglijstje laten glimlachen of aan het denken zetten. Je kunt ze ook gewoon bedanken, bijvoorbeeld voor hun vriendschap of voor hun felicitaties bij de geboorte van je kind. Als je niet genoeg tijd hebt om je eigen tekst te schrijven, kun je bij Wishbob kiezen uit een aantal voorgestelde teksten.

Kan ik een wens toevoegen aan mijn lijst?

Ja, je kunt elk cadeau dat je maar kunt bedenken op je verlanglijstje zetten!

 • Producten en vouchers van talloze online winkels kunnen aan je verlanglijstje worden toegevoegd met slechts één klik.
 • Je kunt handmatig wensen van elke online winkel en elke fysieke winkel aan je lijst toevoegen.

Is er een zoekfunctie voor cadeaus in de verlanglijst?

Ja, je hebt de optie om op Amazon te zoeken naar cadeaus op je verlanglijst.

Is Wishbob ook beschikbaar als app?

Ja, hieronder vind je de downloadlinks.

Voor Android smartphone en tablet:
Google Play Store Logo

Voor iPhone en iPad:
Apple App Store Logo

Voor Huawei smartphone en tablet:
Huawei AppGallery Logo

Hoe kan ik inloggen op mijn verlanglijst via mijn mobiele telefoon?

Heb je een verlanglijst gemaakt op je pc of notebook en wil je deze verder bewerken op je mobiele telefoon? De snelste manier om je verlanglijst te openen op je mobiele apparaat is met je QR-code. Je vindt deze in de zoeklijst onder de banner. Klik op de knop "Inloggen op de smartphone" en scan de QR-code.

Deze QR-code is niet dezelfde als de QR-code die je gebruikt om je verlanglijstje te delen met je familie en vrienden.

Kan ik wensen verplaatsen tussen verschillende verlanglijstjes?

Ja, je kunt wensen kopiëren of verplaatsen van de ene verlanglijst naar de andere als ze met hetzelfde e-mailadreszijn gemaakt. Klik hiervoor op het uitklapmenu dat is geïntegreerd in de betreffende wens.

Je kunt deze functie alleen gebruiken als je jouw e-mailadres hebt bevestigd in het "Verlanglijstje Overzicht".

Voor welke gelegenheden kan ik een verlanglijstje maken?

Je kunt verlanglijstjes maken voor elke gelegenheid (bijv. kinderverjaardagen, huwelijksfeesten, babyborrels). Als jouw gewenste gelegenheid niet in de selectie is opgenomen, kun je een verlanglijstje voor een andere gebeurtenis maken met "Overig".

Hoe kan ik mijn verlanglijstje delen?

Je kunt je verlanglijstje met één klik delen via e-mail, messenger (WhatsApp, Telegram) en sociale media (Facebook). Je kunt de URL kopiëren en bijvoorbeeld als sms versturen. Je kunt ook een QR-code downloaden voor je verlanglijstje. Deze kun je bijvoorbeeld afgedrukt op een uitnodiging versturen.

Je vindt de bijbehorende deelknoppen boven de banner van je verlanglijst.

Hoe kunnen vrienden en familieleden mijn verlanglijstje gebruiken?

Je vrienden en familie zullen de link naar je verlanglijstje ontvangen. Zij kunnen er doorheen bladeren zonder zich te registreren. Als zij er iets op vinden dat zij je cadeau willen doen, kunnen zij het betreffende artikel als gekocht markeren.

Kan ik nagaan welke cadeaus door familie en vrienden als gekocht zijn gemarkeerd?

Ja, met de knop "Weergave gemarkeerde wensen" in je verlanglijstje, kun je zien welke wensen al door vrienden en familie als gekocht zijn gemarkeerd.

Hoe wordt Wishbob gefinancierd?

Wishbob wordt gefinancierd via affiliate links. Als via een dergelijke link een aankoop wordt gedaan, ontvangt Wishbob een commissie. Dit leidt uiteraard niet tot extra kosten voor onze gebruikers en stelt ons in staat de service gratis te blijven aanbieden.

De makkelijkste manier om wensen op uw verlanglijstje te zetten!

Met de Wishbob browser extensie kunt u gemakkelijk wensen toevoegen aan uw verlanglijstje met één klik vanuit elke online winkel.

Installeer de extensie voor uw browser nu!

Onze extensie is beschikbaar voor de volgende browsers: