Verlanglijstje voor Kerstmis

Is Kerstmis de beste van alle familievakanties voor u? Dan houdt u waarschijnlijk van de geur van versgebakken koekjes, het samen versieren van de kerstboom en het geluid van kerstliederen. Maar bij een geslaagd feest horen ook geschenken die vreugde brengen. Laat het schrijven van verlanglijstjes niet alleen aan de kleintjes over. Help uw vrienden en familieleden een passend cadeau voor u of uw kinderen te vinden met online geschenklijstjes!

En hoe ontvangen tantes en ooms het online verlanglijstje van hun nichtjes en neefjes voor Kerstmis? Er zijn verschillende manieren om dit te doen. De link naar de kerstgeschenkenlijst kan worden gedeeld via e-mail, Messenger (WhatsApp, Telegram), sms en sociale media (Facebook, Google+).

Alle verlanglijstjes in één overzicht! Degene die een verlanglijstje voor Kerstmis heeft gemaakt, kan een e-mailadres gebruiken om nog meer verlanglijstjes te maken, bijvoorbeeld voor andere gelegenheden of andere familieleden. Maar dat is nog niet alles! Ook de verlanglijstjes van familieleden of vrienden kunnen in dit overzicht worden bewaard. Wisselen tussen de lijsten van wensen is mogelijk in enkele seconden.

Uw voordelen met Wishbob

  • Eenvoudig, gratis en zonder registratie
  • Verlanglijstje voor Kerstmis in vele mooie ontwerpen
  • Van elke online winkel - met één klik!
  • Deel moeiteloos met familie en vrienden
Maak nu een verlanglijst
Voorbeeld ontwerp Kerstmis-Wensenlijst

Voorbeeld van een verlanglijstje voor Kerstmis op een tablet, notebook en smartphone

FAQ

Is Wishbob gratis?

Ja, onze Wishbob is gratis beschikbaar voor u en de mensen met wie u hem deelt.

Is Wishbob ook beschikbaar als app?

Ja, hieronder vindt u de downloadlinks.

Voor Android smartphone en tablet:
Google Play Store Logo

Voor iPhone en iPad:
Apple App Store Logo

Voor Huawei smartphone en tablet:
Huawei AppGallery Logo

Voor welke gelegenheden kan ik een verlanglijstje maken?

U kunt verlanglijstjes maken voor elke gelegenheid (bijv. kinderverjaardagen, huwelijksfeesten, babyborrels, afstuderen, housewarming). Als de door u gewenste gelegenheid niet in de selectie is opgenomen, kunt u een verlanglijstje voor een andere gebeurtenis maken met "Overig".

Kan ik de verlanglijst zelf ontwerpen?

Voor elke gelegenheid zijn er passende ontwerpen (banners) beschikbaar. U kunt ze personaliseren met een titel, tekst en profielfoto naar keuze. U kunt het ontwerp van uw verlanglijstje op elk moment wijzigen.

Welke geschenkartikelen kan ik op mijn verlanglijstje zetten?

Artikelen en vouchers van online partnerwinkels kunnen met één klik aan de verlanglijst worden toegevoegd. U kunt ook producten van andere websites of uit de winkel om de hoek toevoegen.

Hoe kan ik mijn verlanglijstje delen?

U kunt uw verlanglijstje met één klik delen via e-mail, messenger (WhatsApp, Telegram), SMS en sociale media (Facebook, Google+).
U vindt de bijbehorende deelknoppen boven de banner van uw verlanglijstje.

Hoe kunnen vrienden en familieleden mijn verlanglijstje gebruiken?

Uw vrienden en familie zullen de link naar uw verlanglijstje ontvangen. Zij kunnen er doorheen bladeren zonder zich te registreren. Als zij er iets op vinden dat zij u cadeau willen doen, kunnen zij het betreffende artikel als gekocht markeren.

Kan ik nagaan welke cadeaus als gekocht zijn gemarkeerd door familie en vrienden?

Ja, met de knop "Weergave gemarkeerde wensen" in je verlanglijstje, kun je zien welke wensen al als gekocht zijn gemarkeerd door vrienden en familie.

De makkelijkste manier om wensen op uw verlanglijstje te zetten!

Met de Wishbob browser extensie kunt u gemakkelijk wensen toevoegen aan uw verlanglijstje met één klik vanuit elke online winkel.

Installeer de extensie voor uw browser nu!

Onze extensie is beschikbaar voor de volgende browsers: